GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Τη χώρα κατέστρεψε ο Κ. Καραμανλής

Θερμά λόγια για τους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά στην πρόσφατη κρίση της ΕΡΤ επεφύλαξε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, μιλώντας στον ...


Θερμά λόγια για τους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά στην πρόσφατη κρίση της ΕΡΤ επεφύλαξε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, μιλώντας στον ρ/σ ΒΗΜΑ FM, υπεραπίστηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου και επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να αμφισβητεί ότι εκείνος την κατέστρεψε.

O Θεόδωρος Πάγκαλος εκφράστηκε και πάλι θερμά για τον Αντώνη Σαμαρά καθώς όπως είπε «επικράτησε στην κυβερνητική κρίση» που προκλήθηκε εξαιτίας της ΕΡΤ και έδειξε «καλή συμπεριφορά ηγέτη».

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Πάγκαλος επικρότησε την αποφασιστική στάση στο θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης λέγοντας «Δέχθηκε την κυβερνητική κρίση, επικράτησε στην κυβερνητική κρίση και τώρα δεν δέχεται ξανά τη διεφθαρμένη και επιζήμια ΕΡΤ για να υπακούσει στις πιέσεις. Αυτό είναι πολύ καλή συμπεριφορά ηγέτη και είμαι εναντίον της αντίθετης συμπεριφοράς – που ευτυχώς κανείς δεν την προσέχει, γιατί είναι ασήμαντη" σημείωσε.

Με αφορμή τα όσα είπε για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Συνέδριο της Ν.Δ χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη "αμετροεπή" και διατύπωσε την άποψή ότι η επίμαχη δήλωση έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα" και στοχεύει να εξυπηρετήσει φίλους τους.

Ωστόσο υπερασπίστηκε μάλλον χλιαρά τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζοντας ευθύνες για την αύξηση του δημοσίου χρέους της χώρας και οτι "δεν έκανε τομές στο πελατειακό κράτος". Για νδ διασκεδάσει τις εντυπώσεις απο τα λεγόμενά του πρόσθεσε " αλλά τουλάχιστον έδινε στον κόσμο να φάει".Οσον αφορά στις επικρίσεις " ότι (ο Ανδρέας Παπανδρέου) πρόδωσε τα εθνικά συμφέροντα" πρόσθεσε ότι ο κ. Βορίδης έχει ", προφανώς έχει μια άλλη αντίληψη για τα εθνικά συμφέροντα από αυτή που έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού".

Υπενθύμισε πάντως ότι ο Αδρέας Παπανδρέου ήταν ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός και ως εκ τούτου «Ο πολιτικός που λέει ότι ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα λέει ότι ο ελληνικός λαός κατέστρεψε τον εαυτό του».

Σφοδρώ κατηγορώ κατά Καραμανλή
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Πάγκαλος " αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β'. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός…" Δεν παρέλειψε να επισήμανει αιχμηρά πως την ώρα που η χώρα κινδύνευε ο Κ. Καραμανλής " έτρωγε μπριζόλες" και "έπαιζε βίντεο"

Για το σημερινό ΠΑΣΟΚ
Επέκρινε τέλος τη στάση ορισμένων στο ΠΑΣΟΚ που " βγαίνουν κάθε λίγο και λένε «όχι, να μην κάνουμε άλλες θυσίες στο όνομα του λαού και να μην πάρουμε τα χρήματα από εκεί που έχουν και όχι από εκεί που δεν έχουν». Τέλος εκτίμησε πως "οι εκπρόσωποι του λαϊκισμού είναι παρόντες στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία, γιατί είναι ασήμαντα πρόσωπα" e-go.gr

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση