GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Τροχαίο δυστύχημα από σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν φορτηγό συγκρούσθηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά κ...


Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν φορτηγό συγκρούσθηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά κοντά στη Μόσχα...
«Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 14 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι 16 νοσηλεύονται», ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο χωρίς να διευκρινίζει εάν μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται παιδιά.
Η εκπρόσωπος του υπουργείο δήλωσε στη ρωσική δημόσια τηλεόραση πως το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην κοινότητα Αζαναμπίσινο, νοτίως της Μόσχας, και πως σε αυτό «ενεπλάκησαν ένα φορτηγό κι ένα λεωφορείο με παιδιά».
Σύμφωνα με την τροχαία, το λεωφορείο κόπηκε στα δύο μετά τον εμβολισμό του από το φορτηγό, το οποίο μετέφερε χαλίκι και του οποίου ο οδηγός παραβίασε την προτεραιότητα.
Σύμφωνα με άλλο εκπρόσωπο του ιδίου υπουργείου, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, το λεωφορείο μετέφερε περίπου 50 επιβάτες.
Περίπου 28.000 άνθρωποι στη Ρωσία άφησαν το περασμένο έτος την τελευταία τους πνοή σε τροχαία δυστυχήματα στη χώρα, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των χειρότερων κρατών στον κόσμο σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση