GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτέ την Κυριακή λένε και οι έμποροι των Χανίων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει για ακόμη μία φορά την πλήρη αντίθεση του στην αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος για την Κυριακάτ...


Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει για ακόμη μία φορά την πλήρη αντίθεση του στην αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος για την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και δηλώνει ότι...

δεν πρόκειται να προτείνει στα μέλη του το άνοιγμα καμίας Κυριακής, πλην εκείνης των Χριστουγέννων που ισχύει μέχρι τώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "το μέτρο αυτό, ωφελεί μόνο τα πολυκαταστήματα και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού σε σχέση με τις μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να το ακολουθήσουν διότι θα εξουθενωθούν οικονομικά, σωματικά και ψυχολογικά χωρίς ουσιαστικό χρηματικό αντάλλαγμα.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση δεν άκουσε τον Εμπορικό κόσμο δηλαδή την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας. Επέλεξε τον δρόμο των συμφερόντων των πολυεθνικών και της εξόντωσης των μικρομεσσαίων εμπόρων. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτήν την εξέλιξη και υπενθυμίζουμε ότι η "ανάπτυξη" που τόσο πολύ επικαλούνται δεν θα ξεκινήσει ποτέ την Κυριακή.

Παράλληλα καλούμε εκ των προτέρων τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Κο Βουλγαράκη, να μην επιτρέψει την ακόμη περαιτέρω διεύρυνση - πλέον των 7 Κυριακών- στις 52 Κυριακές όπως του δίνεται το δικαίωμα από το νέο νομοσχέδιο.

Τέλος, ζητούμε από τους βουλευτές τον Χανίων να εκφράσουν την βούληση του εμπορικού κόσμου των Χανίων στην Βουλή και να μην ψηφίσουν την επίμαχη διάταξη που αφορά την αλλαγή του υφιστάμενου καθεστώτος για τις Κυριακές."
flashnews.gr

2 σχόλια

  1. Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών στην Κρήτη ο Βενιζέλος...πόσο είναι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ 7% ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..


    Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη, Ευάγγελου Βενιζέλου.

    Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω έντονων αντιδράσεων συνεχίζεται η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στη Κρήτη.{{τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ}} για την ΚΡΗΤΉ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

    Στο Αρκαλοχώρι ο κ. Βενιζέλος έφτασε αργά το βράδυ με καθυστέρηση και κάτω από τις αποδοκιμασίες εργαζομένων στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου....ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΕΔΩ ..{τον φυγάδευσαν}


    Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πέταξαν μπουκάλια την ώρα που ο κ. Βενιζέλος έβγαινε από το αυτοκίνητό του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που προχώρησαν και σε προσαγωγές παρουσία μάλιστα του Γενικού Αστυνομικού διευθυντή Κρήτης.

    Ο κ. Βενιζέλος δεν μίλησε και αποχώρησε αφού κατάφερε να έχει ολιγόλεπτη συνάντηση τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, με το δήμαρχο καθώς και άλλους φορείς.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε τόνισε ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις.

    Όπως δήλωσε θεωρεί ότι η κυβέρνηση οφείλει να πείσει πως είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και πολιτικές που δίνουν στους Έλληνες ένα διαφορετικό κράτος.

    Και πιστεύει ότι σ' αυτό το σημείο θα κριθεί και η αποτελεσματικότητα της συγκυβέρνησης.

    ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΦΌΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ ΈΝΑ ΜΠΟΥΚΆΛΙ ΝΕΡΌ , ΆΛΛΑ ΈΝΑ ΜΑΣΟΎΡΙ ΔΥΝΑΜΊΤΗ...Η ΚΡΗΤΗ {ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ} ΑΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΆΤΑ ΟΎΤΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΟΎΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΟΎΤΕ ΤΑ ΟΥΚ..

    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΆΝΕ...ΟΥΣΤΤΤ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ..ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ντροπη να κυκλφορουνε στο νησι τετοιες πουστρες, που δινουν την χωρα και τους πολιτες. Η κρητικη βεντετα πρεπει να βαλει στοχο ολα αυτα τα μουτρα που μας ξεκληριζουν. Οι βρωμοσποροι εχουν πουλησει την χωρα και το νησι για τον αιωνα τον απαντα.
    Οπου τους συνανταται γαματε τους, οχι με μπουκαλια..
    Οσοι πολιτικοι εδωσαν ψηφο στα νομοσχεδια υποδουλωσης πρεπει να θανατωθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση