GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Συζητάμε με το ΠΑΣΟΚ για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

«Είμαστε πράγματι σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να βρούμε έναν κοινό παρονομαστή», δήλωσε στο Βήμα FM 99,5 σχετικά με το άνοιγμα τ...


«Είμαστε πράγματι σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να βρούμε έναν κοινό παρονομαστή», δήλωσε στο Βήμα FM 99,5 σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

«Η κατεύθυνση είναι να πάμε σε μια καινούρια εικόνα, γιατί το χρειαζόμαστε για λόγους ανταγωνιστικότητας, για λόγους που σχετίζονται με τον τουρισμό, για λόγους ενίσχυσης της αγοράς», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα τόνισε τα εξής: «Ας αφήσουμε να κλείσουν οι διαπραγματεύσεις και να δούμε. Στο δικό μας υπουργείο, ας πούμε, έχουν κλείσει τα θέματα. Παραμένουν κάποια θέματα σε σχέση με τη δημόσια διοίκηση και πρέπει να περιμένουμε μια-δυο μέρες ακόμα, έως ότου το πράγμα οριστικοποιηθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνετε ότι γίνεται πάντα μια διαπραγμάτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση