GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σλοβενία: στο στόχαστρο Τράπεζα

Κατ' οίκον έρευνες σε περιοχές της Λιουμπλιάνα και Τσέλιε (Celje) πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο της διερεύνη...


Κατ' οίκον έρευνες σε περιοχές της Λιουμπλιάνα και Τσέλιε (Celje) πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων ζημιών ύψους περίπου 9 εκ. ευρώ της μεγαλύτερης τράπεζας NLB.
Η εφημερίδα "Βέτσερ" επικαλούμενη ανεπίσημες πληροφορίες τονίζει πως η έρευνα σχετίζεται με δάνεια που έλαβε ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της χώρας.

Αν και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε ποια τράπεζα "εμπλέκεται" στην υπόθεση, η NLB επιβεβαίωσε χθες το απόγευμα, ότι, επιθεωρητές από το Εθνικό Γραφείο Επιθεωρήσεων (ΝΒΙ) επισκέφθηκαν τα κεντρικά της γραφεία στη Λιουμπλιάνα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η έρευνα, στην οποία συμμετέχει μεγάλος αριθμός ποινικών ανακριτών, επικεντρώνεται στην εικαζόμενη κατάχρηση της εμπιστοσύνης και άλλες απάτες επιχειρήσεων που σχετίζονται με δάνεια που χορηγούνται από την τράπεζα. Στις κατ' οίκον έρευνες που πραγματοποίησε η αστυνομία, κατασχέθηκαν έγγραφα των επιχειρήσεων που θα εξεταστούν στο πλαίσιο της έρευνας.

Το ειδησεογραφικό portal 24ur.com δημοσίευσε ότι η έρευνα επικεντρώνεται σε καταγγελλόμενη ζημία που προκλήθηκε από έναν πελάτη και όχι από υπαλλήλους της τράπεζας. Αυτό, άλλωστε, επιβεβαιώθηκε και από την ανακοίνωση της NLB, στην οποία τονίζεται ότι η έρευνα ξεκίνησε από καταγγελία που σχετίζεται με απάτη που έκανε πελάτης. Η τράπεζα τόνισε ότι η υπόθεση σχετίζεται με δάνειο που δόθηκε σε νομικό πρόσωπο, με έδρα στη Σλοβενία.

athina984.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση