GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία μοναδική συναυλία της Ελένης Βιτάλη

Την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη απόλαυσαν επί σκηνής εκατοντάδες θεατές, σε μία πληθωρική μουσική παράσταση, όπου λαϊκοί ήχοι...


Την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη απόλαυσαν επί σκηνής εκατοντάδες θεατές, σε μία πληθωρική μουσική παράσταση, όπου λαϊκοί ήχοι, παραδοσιακά μονοπάτια, έντεχνα και ροκ ακούσματα ενάλλασσαν ρυθμικά τη...

μουσική σκυτάλη, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, στο θέατρο του Αμαλίειου.

Η συναυλία με τραγούδια και νότες από ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο με τραγούδια σταθμούς της Ελένης Βιτάλη, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών, ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό που τραγούδησε μαζί της, απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και νοσταλγία.

Συνταξιδιώτες της Ελένης Βιτάλη, ο τραγουδοποιός Νίκος Ξύδης στην ηλεκτρική κιθάρα και στην καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης και η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη.

Την εξαιρετική συναυλία της Ελένης Βιτάλη και της μουσικής της παρέα επικρότησε με το θερμό χειροκρότημά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης που παραβρέθηκε στη εκδήλωση μαζί με τη σύζυγο του κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα. Τη συναυλία μαζί με τους εκατοντάδες θεατές παρακολούθησε η ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς μετά της συζύγου του κας Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης, χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.

Η συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, στο Αμαλίειο θέατρο τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 είναι ο επόμενος μουσικός σταθμός του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.
Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Ο Αίσωπος έχει κάτι να σας πει» σε κείμενα και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση