GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ

Οριακό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην εκτίμηση, δίνει δημοσκόπηση της Metron...


Οριακό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην εκτίμηση, δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η ΝΔ προηγείται ως προς την εκτίμηση ψήφου, του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,4%, καθώς το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει το 29,1% ενώ το αντιπολιτευόμενο το 28,7%.

Ως προς την πρόθεση ψήφου, Νέα Δημοκρατία επιλέγει το 19,7% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, ενώ το 19,5% των ψηφοφόρων επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 13,1%, ενώ έπεται το ΠΑΣΟΚ με 7,3%, το ΚΚΕ με 5,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%.

Η ΔΗΜΑΡ, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από την Κυβέρνηση, υποχωρεί στο 3,2%, από το 6,4% στην προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας.

Ως προς τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, το 43% δεν επιλέγει κανέναν, το 30% τον Α. Σαμαρά και 12% τον Αλέξη Τσίπρα.
dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση