GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λεηλατούσε καταστήματα και σχολεία στα Τρίκαλα

Εξιχνίαση 15 κλοπών στα Τρίκαλα και σχηματισμός δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα για 3 Τρικαλινούς. Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα ...


Εξιχνίαση 15 κλοπών στα Τρίκαλα και σχηματισμός δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα για 3 Τρικαλινούς. Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων 15 περιπτώσεις...

κλοπών – διαρρήξεων που διεπράχθησαν από το Φεβρουάριο μέχρι και το Μάιο του 2013 σε καταστήματα και σχολικά κτίρια στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή.

Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος 3 νεαρών Τρικαλινών (δύο 20χρονων και 21χρονου), ενώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 13.810 ευρώ.

Κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι 3 δράστες προέβησαν στις παρακάτω κλοπές:

• Το βράδυ στις 12 Φεβρουαρίου, στην περιοχή των Τρικάλων, έσπασαν το λουκέτο εξωτερικής κλειδαριάς περιπτέρου 21χρονου Τρικαλινού, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν 210 πακέτα τσιγάρων, συνολικής αξίας 900 ευρώ περίπου.

• Τα ξημερώματα στις 2 Μαρτίου, στην περιοχή της Πύλης Τρικάλων, διέρρηξαν κατάστημα «καφέ – παντοπωλείο» 55χρονης Τρικαλινής και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, 3 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 60 ευρώ, 224 πακέτα τσιγάρα και 82 πακέτα καπνού, συνολικής αξίας χιλίων διακοσίων εβδομήντα 1.270 ευρώ.

• Τα ξημερώματα στις 11 Μαρτίου στα Τρίκαλα, διέρρηξαν παράθυρο καφετέριας 34χρονου Τρικαλινού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, το συρτάρι ταμειακής μηχανής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 περίπου ευρώ.

• Τα ξημερώματα της 17ης Μαρτίου στα Τρίκαλα, διέρρηξαν περίπτερο 58χρονης Τρικαλινής και αφαίρεσαν 1.020 πακέτα τσιγάρων, 60 πακέτα καπνού, καθώς και διάφορα είδη καπνιστού, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ περίπου.

• Τις νυκτερινές ώρες της 6ης Απριλίου, στην περιοχή της Καλαμπάκας, διέρρηξαν περίπτερο 47χρονης Καλαμπακιώτισσας και αφαίρεσαν 400 πακέτα τσιγάρων και διάφορα είδη καπνιστού, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

• Τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου στην περιοχή των Τρικάλων, διέρρηξαν πρατήριο και γραφεία επιχείρησης εμπορίας υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 43χρονου Τρικαλινού χωρίς τελικά να αφαιρέσουν κάτι, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός της επιχείρησης.

• Το πρωί της 9ης Απριλίου στα Τρίκαλα, διέρρηξαν καφετέρια 38χρονου Τρικαλινού και αφαίρεσαν φορητό υπολογιστή, αξίας 400 ευρώ.

• Τα ξημερώματα της 9ης Απριλίου στα Τρίκαλα, διέρρηξαν κατάστημα – πιτσαρία 31χρονης Τρικαλινής και αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, καθώς επίσης και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, αξίας 150 ευρώ.

• Τα ξημερώματα της 9ης Απριλίου στα Τρίκαλα, έσπασαν το τζάμι της κύριας εισόδου πρατηρίου υγρών καυσίμων 53χρονης Ελληνίδας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

• Τα ξημερώματα της 9ης Απριλίου στα Τρίκαλα, διέρρηξαν «καφέ – μπαρ» 36χρονου Έλληνα και αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμιακής μηχανής, μέσα στο οποίο υπήρχαν διάφορα έγγραφα, κλειδιά και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

• Τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου στα Τρίκαλα, διέρρηξαν καφετέρια 53χρονου Έλληνα, σπάζοντας 2 τζαμαρίες του καταστήματος και αφαίρεσαν τηλεόραση αξίας 500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ περίπου.

• Τις νυχτερινές ώρες της 10ης Απριλίου στα Τρίκαλα έσπασαν τζαμαρία εισόδου κρεοπωλείου 53χρονου Τρικαλινού εισήλθαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

• Το βράδυ της 12ης Απριλίου στην περιοχή των Τρικάλων διέρρηξαν περίπτερο 21χρονου Έλληνα και αφαίρεσαν πακέτα τσιγάρων συνολικής αξίας 400 ευρώ.

• Το χρονικό διάστημα από 8.30 το βράδυ ώρα της 23ης Απριλίου έως τις 7 το πρωί της ερχόμενης ημέρας στα Τρίκαλα, διέρρηξαν σχολικό κτίριο και αφαίρεσαν 6 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προτζέκτορα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι φορητοί Η/Υ (laptop) βρέθηκαν στις 25 Απριλίου από τους Αστυνομικούς επιμελώς κρυμμένοι σε θαμνώδη περιοχή, κοντά στο σχολείο και αποδόθηκαν στην Διευθύντρια.

• Το βράδυ της 16ης Μαϊου στα Τρίκαλα, εισήλθαν στο εσωτερικό σχολικού κτιρίου και αφαίρεσαν από το γραφείο καθηγητών, τηλεόραση και σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, συνολικής αξίας 600 ευρώ.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση