GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Συγγενείς έπαιξαν ξύλο στο γάμο για... τον μπουφέ!

Θα θυμούνται για πάντα την ημέρα του γάμου τους ως την χειρότερη μέρα της ζωής τους. Ο λόγος για την Karyssa και τον Ben Smethurst α...


Θα θυμούνται για πάντα την ημέρα του γάμου τους ως την χειρότερη μέρα της ζωής τους. Ο λόγος για την Karyssa και τον Ben Smethurst από τη Βρετανία, οι οποίοι είδαν τον γάμο τους να διαλύεται, αφού οι συγγενείς τους μετέτρεψαν τον χώρο της δεξίωσης σε… ρινγκ παίζοντας ξύλο!

Αιτία ήταν το… φαγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χαμό προκάλεσε ο θείος της νύφης, ο οποίος έδειρε τρία άτομα από το σόι του γαμπρού, αλλά και την ανιψιά του, όταν ο κουμπάρος του ζευγαριού του πήρε τη σειρά στον μπουφέ!
Ο 53χρονος Curt Hughes άρχισε να βρίζει τον άνθρωπο που του πήρε την σειρά με αισχρά λόγια. Εκείνος του είπε ότι δεν χρειάζεται να μιλάει έτσι.
«Ο γάμος είναι σκ@τά και το φαγητό είναι χάλια. Δεν έπρεπε να έρθω», είπε με αποτέλεσμα να θυμώσει ο αδερφός του γαμπρού.
Ο θερμόαιμος θείος άρχισε να τον δέρνει και μετά μπλέχτηκαν και άλλοι και έγινε ο κακός χαμός!

Τότε η μητέρα της νύφης του ζήτησε τα ρέστα και αυτός άρχισε να τις φωνάζει.

«Πλησίασα τον θείο μου και του είπα «τι κάνεις; Άσε ήσυχη τη μαμά μου!» και τότε με χτύπησε. Έμεινα αναίσθητη για περίπου είκοσι λεπτά», λέει η αδερφή της νύφης που κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο θείος στην συνέχεια προσπάθησε να φύγει με ταξί, όμως δεν του επέτρεψαν. Τελικά έφτασαν στο σημείο… δέκα περιπολικά! Ο άντρας συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση