GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις «πιάτσες» της Γιαννιτσών

Ειδικές δράσεις πραγματοποίησαν η ΕΛΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Γιαννιστών με σκοπό τον εντοπισμό της παράνομης ...


Ειδικές δράσεις πραγματοποίησαν η ΕΛΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Γιαννιστών με σκοπό τον εντοπισμό της παράνομης πορνείας που ανθεί στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, προσήχθησαν στα Τμήματα Πλατείας Δημοκρατίας και Μενεμένης δεκαέξι συνολικά, εκδιδόμενα άτομα και ειδικότερα:

• Δεκαπέντε γυναίκες, πέντε ημεδαπές και δέκα αλλοδαπές και
• Ένας Έλληνας άντρας

Σε βάρος των παραπάνω βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας οι ειδικές αυτές δράσεις συνεχίζονται σε τακτική βάση, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της γενικότερης εγκληματικότητας και ειδικότερα την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, προς εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Σε βάρος των παραβατών εφαρμόζεται κάθε νόμιμη διαδικασία.

karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση