GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαραθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Το γάντι που πέταξε χθες ο Μανώλης Γλέζος σήκωσε σήμερα ο Δ. Παπαδημούλης. Μιλώντας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρ...


Το γάντι που πέταξε χθες ο Μανώλης Γλέζος σήκωσε σήμερα ο Δ. Παπαδημούλης. Μιλώντας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος είπε χαρακτηριστικά «ο κόσμος δεν περιμένει τριμελή επιτροπή για την προεδρία που θα αλλάζει κάθε έξι μήνες. Περιμένει ενότητα και πρόγραμμα».
Την πρόταση για τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής είχε κάνει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και είχε προκαλέσει την έντονη δυσφορία του Αλ. Τσίπρα και των συνεργατών του.
 Αν τολμήσουμε, μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στο θέμα των συνιστωσών, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι «είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν» και συμπλήρωσε πως «θα συνεχίσουμε με τόλμη, με ενότητα και αισιοδοξία».Τέλος, επεσήμανε πως «και θέλουμε, και ξέρουμε και μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο της χώρας». Ο Μανώλης Γλέζος τάχθηκε στην ομιλία του κατά της διάλυσης στων συνιστωσών υποστηρίζοντας πως είναι εκείνες που έχουν οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση