GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση για την ανακοίνωση των ονομάτων των υπό απόλυση εκπαιδευτικών

Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού κ...


Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με αφορμή  την ανακοίνωση των ονομάτων των εκπαιδευτικών που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ποιος ισχυρίζεται ότι η κρατική μηχανή δεν δουλεύει «οργανωμένα και αποτελεσματικά»; Αυτό δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για αποφάσεις που καταστρατηγούν κάθε έννοια δημοκρατικού θεσμού και εξυπηρετούν το καταστροφικό έργο της τρόικας και των αφεντικών της.

Πριν καν ψηφιστεί στη Βουλή των Ελλήνων το νομοσχέδιο που ορίζει την κατάργηση των ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ πετώντας στα αζήτητα χιλιάδες καθηγητές και μαθητές, τα ονόματα των υπό απόλυση εκπαιδευτικών έχουν ήδη σταλεί στις Διευθύνσεις Β'βάθμιας Εκπαίδευσης!!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις χουντικές πολιτικές, καταλύοντας τα συνταγματικά δικαιώματα με απώτερο σκοπό να διαλύσουν τη δημόσια Παιδεία και να τσακίσουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε».

1 σχόλιο

  1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΥΡΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΜΙΑ ΠΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση