GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανία: Νικητές οι ταύροι στην Παμπλόνα

Από καθαρή τύχη γλίτωσε νεαρός που τον σούβλισε ταύρος στα γεννητικά όργανα Εφτά τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων από τα κέρατα τω...


Από καθαρή τύχη γλίτωσε νεαρός που τον σούβλισε ταύρος στα γεννητικά όργανα Εφτά τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων από τα κέρατα των ταύρων, ήταν ο απολογισμός του παλιού έθιμου στην πόλη της Παμπλόνα στην Ισπανία προς τιμήν του Σαν Φερμίν, του προστάτη αγίου της πόλης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έξι ταύροι αφέθηκαν ελεύθεροι στα σοκάκια της πόλης να κυνηγούν στην ουσία κατοίκους και τουρίστες που προσπαθούν να τους αποφύγουν. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα μάλλον οι ταύροι ήταν οι κερδισμένοι της «μάχης» που έγινε την Παρασκευή, καθώς έστειλαν 4 άτομα στο νοσοκομείο με σημάδια από τα κέρατά τους σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Αλλοι τρεις νοσηλεύονται με άλλα τραύματα, καθώς προκλήθηκε πανικός και αρκετοί ποδοπατήθηκαν. Παραλίγο μάλιστα να υπάρχει και νεκρός όταν ένα από τους ταύρους σούβλισε ένα νεαρό άνδρα στα γεννητικά όργανα και μάταια προσπαθούσαν να τον ξεκολλήσουν από το τρομοκρατημένο και εκνευρισμένο ζώο.

Όταν τελικά κατάφερε να απεγκλωβιστεί ο νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο διευθυντής του νοσοκομείου της Ναβάρα, Χαβιέ Σέσμα, επιβεβαίωσε ότι οι ταύροι τραυμάτισαν τέσσερις ανθρώπους την Παρασκευή - είναι οι πρώτοι τραυματισμοί από ταύρους που αναφέρονται εφέτος, αν και το κυνήγι τους στους δρόμους της Παμπλόνα έχει αρχίσει εδώ και ημέρες.

eglimatikotita.gr

1 σχόλιο

  1. Απορώ πώς διασκεδάζουν οι "άνθρωποι" με αυτή τη βαρβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση