GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

Συνάδελφε...


Συνάδελφε...
Γύρνα λίγο, καλέ, να σε δω καλύτερα...  
Δια την αντιγραφήν. 
 Ο Ταχυδρόμος
----------------------------------------------------------------------------------------------

2 σχόλια

  1. Το πολυνομοσχέδιο, οι μαζικές απολύσεις, οι τεράστιοι φόροι στα ακίνητα και στα οικόπεδα και στη γη και στα αυτοκίνητα, η κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών οδηγεί τον Σύριζα στο 40%, την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% και τους ΑΝΕΛ πάνω από 10%. Η τρισάθλια κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου θα έχει την τύχη του πασοκ και του λαος και θα συμπαρασύρει και τη δημαρ. Έρχεται το πολιτικό τους τέλος. Το μαύρο χρήμα που βρίσκεται στις τραπεζικές θυρίδες και στο εξωτερικό μένει αλώβητο και στηρίζει τη κυβέρνηση ΝΔΠΑΣΟΚ. Θα τα αρπάξουν όλα, κυρίως όμως την ιδιόκτητη περιουσία των Ελλήνων νοικοκυραίων και μετά και τις καταθέσεις. Ξυπνήστε. Χιλιάδες Νεοδημοκράτες και πασοκτζήδες παραιτούνται και μαζεύουν μόνο κάποιους καιροσκόπους και βολεμένους και καρεκλοκένταυρους. Αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα, ακούγεται από όλη την Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΟΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ … ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ…

    Η ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ) ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

    ΝΤΟΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ?

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΖΑΡΠΑΧΤΡΕΣ (ανεξαρτήτως ποιον αντιπροσωπεύουν) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση