GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Ρώσοι ξεναγοί δυσφημούν περιοχές στο νησί;

Για σκόπιμη και συστηματική δυσφήμιση της Ιεράπετρας από τους «ξεναγούς» των διαφόρων tour-operators που φέρνουν Ρώσους τουρίστες... ...

Για σκόπιμη και συστηματική δυσφήμιση της Ιεράπετρας από τους «ξεναγούς» των διαφόρων tour-operators που φέρνουν Ρώσους τουρίστες...
καταγγέλει σε επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας, την οποία κοινοποιεί προς την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και νοτιοανατολικής Κρήτης, την Επιτροπή τουρισμού Δήμου Ιεράπετρας και το Σύλλογο καταστημάτων εστίασης Ιεράπετρας.

Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στην Ιεράπετρα και ο Σύλλογος προειδοποιεί ότι αν κάτι τέτοιο συνεχιστεί θα κινηθεί νομικά.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο με την καταγγελία, όπως δημοσιεύετε από το hxonews.gr

Αγαπητοί κύριοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε τελευταία στην πόλη μας και αφορά στη σκόπιμη και συστηματική δυσφήμισή της από τους «ξεναγούς» των διαφόρων tour-operators που φέρνουν Ρώσους τουρίστες.

Αρκετοί συνάδελφοι καταστηματάρχες μας κατήγγειλαν ότι Ρώσοι πελάτες τους, τους ανέφεραν πως οι «ξεναγοί» τους, παρουσιάζουν την πόλη της Ιεράπετρας περίπου επικίνδυνη (!!!) και τους προτρέπουν να μην κυκλοφορούν στην αγορά γιατί θα πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Γνωρίζουμε τη λογική των tour-operators και των γραφείων-συνεργατών τους, να προσπαθούν να αποκομίσουν επιπλέον κέρδη πουλώντας εκδρομές. Θεμιτό και σωστό αρκεί να μη στηρίζεται σε παραπληροφόρηση και συκοφαντίες. Γνωρίζουμε επίσης ότι γίνεται προσπάθεια για να χειραγωγούν οι τουρίστες οδηγούμενοι σε «ημέτερα» καταστήματα (εμπορικά ή εστίασης) πράγμα που και από το νόμο απαγορεύεται.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή των ξενοδόχων της πόλης μας ώστε να μεταφερθεί σε όλους αυτούς που στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους δυσφημούν την πόλη μας, ότι το παιχνίδι τους πλέον αποκαλύφθηκε και σε περίπτωση που αυτό συνεχισθεί θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες που μας επιτρέπει ο νόμος.

Ιεράπετρα 18/7/2013
Ο Πρόεδρος
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

1 σχόλιο

  1. Η εξαπάτηση των τουριστών βλάπτει την Ελλάδα. Δηλαδή και εσένα. Μη γίνεστε κορόϊδα. Η φτήνια τρώει τον παρά. Οι Ρώσοι, Ουκρανοί κλπ, πάνε για διακοπές Αίγυπτο και Τουρκία. Οι ανωμαλίες εκεί τους έφεραν Ελλάδα. Κάντε τους να ξανάρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση