GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτύρονται με "λουκέτο" οι... αγανακτισμένοι Dolce and Gabbana!

Με «λουκέτο» στα μαγαζιά τους… διαμαρτύρονται οι σχεδιαστές «Dolce and Gabbana» για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής που αντιμετωπίζουν...

Με «λουκέτο» στα μαγαζιά τους… διαμαρτύρονται οι σχεδιαστές «Dolce and Gabbana» για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής που αντιμετωπίζουν!
Το πασίγνωστο δίδυμο που καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή ύψους 1,3 δις ευρώ ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα του θα παραμείνουν κλειστά για τρεις μέρες, ενώ στις βιτρίνες του έχει κολλήσει αφίσα, στην οποία εξηγεί τους λόγους.

«Δεν είμαστε πλέον πρόθυμοι να υποφέρουμε άδικα τις κατηγορίες από την οικονομική αστυνομία, τις φορολογικές αρχές, όπως και τις επιθέσεις των κυβερνητικών υπουργείων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένα κλοιό που έχουμε υποστεί για χρόνια τώρα. Αγανακτισμένοι από τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζει η πόλη του Μιλάνου, αποφασίσαμε να κλείσουμε τα καταστήματά μας για τρεις ημέρες», δήλωσαν ξεκαθαρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στα καταστήματά τους θα πληρωθούν κανονικά παρόλο που δεν θα δουλέψουν.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση