GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓHΘΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΥΛΟΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙOΔΟΥ 1990-1993...

Από τον Μιχάλη Καρχιμάκη.   Κύριε Υπουργέ διοικητικής μεταρρυθμίσης, Αν θέλετε επέκταση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, όπως ...

Από τον Μιχάλη Καρχιμάκη.  

Κύριε Υπουργέ διοικητικής μεταρρυθμίσης,
Αν θέλετε επέκταση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, όπως διαρεέτε, μέσω μεγάλων καναλιών, χωρίς να το λετε ο ιδιος δημόσια , να προχωρήσετε την αξιολόγηση από το 1990 και όχι μόνο μετά ...το 1994.
Αυτό Το διοχετεύετε, γιατί δεν επιθυμειτε να αξιολογηθούν τα καραβάνια των αμετρητων χιλιάδων της φαυλοεπέλασης στο Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα της περίοδου 1990-1993.
Παρ' όλα αυτά, η θέση που έχω εκφράσει παραμένει σαφής, ότι δεν μπορούμε να εξαγγέλουμε προγράμματα που θα ενισχύσουν την εργασία, θα καταπολεμήσουν την ανεργία!!!
και την ίδια ώρα να μιλάμε για απολύσεις.
Αυτό αποτελεί πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό παράδοξο.


1 σχόλιο

  1. Αγαπητέ κε Καρχιμάκη,

    Ωραία μας τα λέτε τόσα χρόνια κυνηγώντας και αποκαλύπτοντας διάφορα σκάνδαλα! Για το μεγάλο σκάδαλο-φαγοπότι στο οποίο φαγώθηκαν εκατομύρια ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων από το κόμμα σας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ επι προεδρίας του αλησμόνητου ΓΑΠ, δεν έχετε να πείτε τίποτα;;;; Και μη μου πείτε ότι περίμενετε την απόφαση της επιτροπής, αρκεί να δει κάποιος την οικονομική άθλια κατάσταση που έχει περιέθει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση