GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H εισβολή των ΜΑΤ στην Ευκαρπία...

Το Δίκτυο 50 συλλόγων και φορέων Δυτ. Θεσσαλονίκης ενάντια στην χωροθέτηση και κατασκευή του Σ.Μ.Α. Ευκαρπίας καλεί σε συναγερμό τους κατ...

Το Δίκτυο 50 συλλόγων και φορέων Δυτ. Θεσσαλονίκης ενάντια στην χωροθέτηση και κατασκευή του Σ.Μ.Α. Ευκαρπίας καλεί σε συναγερμό τους κατοίκους της Ευκαρπίας, της Δυτ. Θεσσαλονίκης και όλης της πόλης!
Σήμερα τουλάχιστον 9 κλούβες των ΜΑΤ και ο εισαγγελέας λειτούργησαν ξανά ως ιδιωτικός στρατός του εργολάβου υπό τις εντολές του ΦΟΔΣΑ.
Για άλλη μια φορά οι τοπικοί άρχοντες του ΦΟΔΣΑ πάνε κόντρα σε χιλιάδες κατοίκους της Δυτ. Θεσσαλονίκης που υπογράφουν ενάντια στην κατασκευή του ΣΜΑ, κόντρα σε 60 και πλέον συλλόγους και φορείς που πρωτοστατούν σε αυτό το δίχρονο αγώνα, σε δεκάδες σωματεία, συλλόγους και φορείς της πόλης που έχουν ταχθεί υπέρ των κατοίκων που αντιδρούν καθώς και στο Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά, που ομόφωνα δύο φορές έχει ταχθεί κατά του έργου.
Με την συνδρομή των ΜΑΤ και του εισαγγελέα προσπαθούν να επιβάλουν ένα γιγάντιο και καταστροφικό για την περιοχή μας έργο, ενάντια στην βούληση της τοπικής κοινωνίας να ακολουθηθεί μια ορθή διαχείριση για τα απορρίμματα.
Ας ξέρουν καλά πως με την καταστολή και την επιβολή αστυνομοκρατίας δεν θα τα καταφέρουν ούτε και αυτή τη φορά!
Το δίκιο είναι πιο ισχυρό απ την κρατική καταστολή, τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις, και τα εργολαβικά συμφέροντα που θέλουν την καύση σκουπιδιών και την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
Σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο στις 20:00 στο «Χρήστος Τσακίρης»
Κάθε πρωί συγκέντρωση στις 7:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας με κατεύθυνση το χώρο του εργοταξίου.
Ο Σ.Μ.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕI!
Το συντονιστικό του ΔΙΚΤΥΟΥ 50 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝ

2 σχόλια

  1. ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ ΤΑΠ ΧΡΟΥΠ ΧΡΑΠ
    Σε 20 τετραγωνικα καθονται κωλο με κωλο σαν τα σκυλια 15 φάλαινες και το ψειρίζουν ,καθε 2 ωρες περνάει η κατίνα και τους μοιράζει πασατέμπο ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΉΤΤΟΥΝ..!την πέμπτη εχουν και βόλτα στη λαικη απο κάτω.
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μεσάζοντας!

    Μιλώντας στην τελετή αποκρατικοποίησης της ΟΑ και της οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά περιουσιακών στοιχείων της από την Marfin Investment Group ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χαζηδάκης δήλωσε: «H Ολυμπιακή Αεροπορία εισέρχεται από σήμερα σε μια νέα εποχή, μια μακρά περίοδος παρακμής κλείνει οριστικά και δίνει τη θέση της σε μια εποχή υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων (…) Η έκτη προσπάθεια αποκρατικοποίησης της εταιρείας, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, κατέληξε θετικά, αφήνοντας εκτεθειμένες τις διάφορες Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν “τυφλές πτήσεις” και “ναυάγια”(…) Σε αυτή την δύσκολη διεθνή συγκυρία, η Ολυμπιακή περνάει στα χέρια ενός ισχυρού και αξιόπιστου επενδυτή, όπως είναι η MIG.

    Η επιτυχημένη πορεία της MIG όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί σε όλους μας υψηλές προσδοκίες και μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της Ολυμπιακής(..)Παράλληλα, δημιουργείται στη χώρα μας ένα νέο, πιο υγιές περιβάλλον στις αερομεταφορές, χωρίς μονοπώλια ή αθέμιτες πρακτικές. Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν αμφισβητήσεις, σκληρή κριτική, υπήρξαν διαμαρτυρίες, υπήρξαν αδικαιολόγητοι και απαράδεκτοι προσωπικοί υπαινιγμοί.

    Υπήρξε μπόλικη πολιτική μικροψυχία έως και την τελευταία στιγμή. Πολλά από αυτά τα φαινόμενα ήταν συνδεδεμένα με ένα ακραίο λαϊκισμό που δυστυχώς ακόμα καταδυναστεύει την πολιτική μας ζωή».

    Ο εθνικός επενδυτής!

    «Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο αντιπρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή της συμφωνίας, τονίζοντας ότι “κάναμε το καθήκον μας, ήταν αδιανόητο να μην υπάρχει Ολυμπιακή”. Ο κ. Βγενόπουλος δεσμεύτηκε για μια νέα Ολυμπιακή υγιή, πολύ δυνατή και αναπτυσσόμενη προς όφελος των μετόχων της MIG, των εργαζομένων της εταιρίας, του τουρισμού και γενικότερα της εθνικής μας οικονομίας. Υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τους Έλληνες υπερήφανους για την νέα Ολυμπιακή, είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος».


    Η εξέλιξη!

    «Τέλος οι πτήσεις από Αθηνά προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο μετά από απόφαση της Olympic Air».

    Τόσα πολλά λόγια για ένα ακόμη success story της τότε κυβέρνησης της ΝΔ και του «υπεύθυνου, σοβαρού, μεθοδικού» υπουργού της Κωστή Χατζηδάκη. Πέντε μόνο λέξεις για την καταστροφή που προκάλεσε η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και ο «υπεύθυνος, σοβαρός, μεθοδικός» και πάλι υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

    Δεν υπήρξε ούτε μία ρήτρα στην, επί της ουσίας, παραχώρηση της «Ολυμπιακής» στον Βγενόπουλο. Μια ρήτρα που θα τον υποχρέωνε να τηρεί τα βασικά! Δηλαδή το εξής ένα: Να πετάει η Ολυμπιακή. Οι Κασσάνδρες δυστυχώς, πάντα επιβεβαιώνονται. Αυτή είναι η μοίρα τους, άσχετα αν οι κρατικοί μεσάζοντες προτιμούν να μιλούν για μικροψυχία και λαϊκισμό.

    Αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων, βέβαια. Να χαρίζουν κρατική περιουσία την οποία πρώτα μόλυναν με τις ρουσφετολογικές πολιτικές τους και τον πολυτελή βίο τους εις βάρος της δημόσιας οικονομίας.

    Ναι, αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων. Να δημιουργούν ιδιωτικά μονοπώλια αφού πρώτα έχουν διαστρεβλώσει την πραγματικότητα βαφτίζοντας ως «κρατικά μονοπώλια» τις υποχρεώσεις του Κράτους προς τους πολίτες.

    Αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων. Να στηρίζουν την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα στα κέρδη της οποίας πολύ συχνά συμμετέχουν. Η ατιμωρησία των υπευθύνων του success story της «Ολυμπιακής» και της δημιουργίας ενός ακόμη μονοπωλίου ενισχύει τη βεβαιότητα για την ατιμωρησία των υπευθύνων της νέας καταστροφής που έρχεται και που δε θα αφορά μια επιχείρηση, αλλά μία ολόκληρη χώρα.

    Διότι αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων. Να πλουτίζουν πατώντας στις πλάτες κατ’ επιλογήν ηλίθιων και ουδόλως αφελών που δεν τους ενδιαφέρει αν πεθάνουν από την πείνα, αρκεί το χέρι που θα τους κλέψει το φαγητό να είναι του δικού τους κόμματος. Να τους σκοτώσει αυτός που ψήφισαν. Τους αρκεί. Θα το έχουν. Είναι άλλωστε η μόνη μοίρα που αξίζει στους κατ’ επιλογήν ηλίθιους.


    ΕΝ ΟΝΌΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΆΟΥ ΔΥΣ ΕΙΣ ΘΆΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση