GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mirror: Γεννά σήμερα η Κέιτ Μίντλετον

Γεννητούρια και φρενίτιδα σε όλη το Ηνωμένο Βασίλειο για το μωρό του πριγκιπικού ζεύγους. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily M...


Γεννητούρια και φρενίτιδα σε όλη το Ηνωμένο Βασίλειο για το μωρό του πριγκιπικού ζεύγους. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, η Κέιτ Μίντλεντον αναμένεται να φέρει σήμερα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα η εφημερίδα επικαλείται το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφυγε από την βάση της βασιλικής αεροπορίας (RAF)- όπου πήρε άδεια από την δουλειά του, ως πιλότος ελικοπτέρου σε θαλάσσιες διασώσεις- και μετέβη στο Λονδίνο εν αναμονή του τοκετού και περιμένει με αγωνία την έλευση του πρώτου τους παιδιού.
«Είναι σημαντική στιγμή, όχι μόνο για τον Δούκα και την Δούκισσα, που καλωσορίζουν ως ζευγάρι το πρώτο τους παιδί, αλλά και για την μοναρχία συνολικά» λέει πηγή του Παλατιού που μίλησε στην Mirror.

Η Μίντλετον θα γεννήσει στο νοσοκομείο St Mary, στο κεντρικό Λονδίνο, με φυσιολογικό τοκετό, άνευ απροόπτου. e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση