GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι τάσεις ομορφιάς για το φετινό καλοκαίρι

Γράφει η  Αλεξία Ζαραδούκα Φέτος, τα προϊόντα μακιγιάζ με έντονο χρώμα εισβάλλουν για τα καλά στα νεσεσέρ μας δίνοντας μια παιχνιδ...



Γράφει η Αλεξία Ζαραδούκα


Φέτος, τα προϊόντα μακιγιάζ με έντονο χρώμα εισβάλλουν για τα καλά στα νεσεσέρ μας δίνοντας μια παιχνιδιάρικη νότα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας! Φλερτάρουμε με τις χρωματικές αντιθέσεις όχι μόνο στο μακιγιάζ αλλά και στο χρώμα των μαλλιών μας. Μάθε ποια είναι τα φετινά καλοκαιρινά trends για να είσαι στη μόδα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για δροσερά κοκτέιλ. 





Έντονα Χείλη
Κλέβουν την παράσταση σε κάθε σου εμφάνιση. Κοραλλί, κόκκινο της φωτιάς και φούξια χρώμα στα χείλη έρχονται να αναδείξουν την ηλιοκαμμένο σου πρόσωπο. Μπορείς να φορέσεις το έντονο κραγιόν σου ακόμη και από νωρίς το πρωί αρκεί να κρατήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου σε πιο χαμηλούς τόνους.


Χρωματιστές Βλεφαρίδες

Τράβηξε όλα τα βλέμματα στο… βλέμμα σου χρησιμοποιώντας χρωματιστή μάσκαρα η οποία κάνει δυναμικό comeback στην τάση του μακιγιάζ φέτος το καλοκαίρι. Οι μωβ βλεφαρίδες αναδεικνύουν τα καστανόχρωμα μάτια δίνοντάς τους μια ελαφρώς πράσινη απόχρωση. Το μπλε χρώμα καλό θα ήταν να αποφεύγεται από όσες έχουν ξανθά μαλλιά, ενώ το πράσινο ταιριάζει εξίσου στις σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις ματιών και μαλλιών.

Έντονα φρύδια
Η μόδα στα φρύδια φέτος το καλοκαίρι απαιτεί έντονο σχήμα και σκούρο χρώμα. Ξέχνα τα πολύ λεπτά φρύδια με έντονο τόξο για φέτος. Αυτό το στυλ, το λανσάρισε πρώτη για το 2013 το σούπερ μόντελ Cara Delevingne και έκτοτε τα tutorials για την επίτευξη τους ξεπετάγονται ένα ένα στο διαδίκτυο. Ο ιδανικός συνδυασμός μακιγιάζ μάλιστα, είναι έντονα φρύδια, έντονο κραγιόν και απαλές αποχρώσεις στα μάτια. 

Οmbre Hair
Οι αντιθέσεις στην απόχρωση των μαλλιών μεταξύ της ρίζας και της άκρης ήρθαν και πάλι στην μόδα. Αν και το πιο σύνηθες είναι η αντίθεση καστανής ρίζας και ξανθιάς άκρης, οι πιο τολμηρές προτιμούν διχρωμίες σε και πιο έντονα χρώματα όπως το κόκκινο. Μπορείς να το πετύχεις εύκολα και απλά μιας και πλέον στο εμπόριο κυκλοφορούν βαφές μαλλιών ειδικές για την εφαρμογή της τεχνικής αυτής στο σπίτι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση