GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο κούκλος της showbiz με κοιλιακούς... "φέτες"; (Φωτογραφίες)

«Θέλω να παντρευτώ γρήγορα. Θέλω να πάρω την ευλογία της Εκκλησίας, αλλά το κυριότερο είναι ότι θέλω να κάνω πολλά παιδιά», δηλώνει ...


«Θέλω να παντρευτώ γρήγορα. Θέλω να πάρω την ευλογία της Εκκλησίας, αλλά το κυριότερο είναι ότι θέλω να κάνω πολλά παιδιά», δηλώνει ο γοητευτικός άντρας...
 Ποια διάσημη έχει την τύχη... αγγίζει αυτό το κορμί;

Συνέντευξη στο περιοδικό "OK!" παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μίλησε για την σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου και τα σχέδια για οικογένεια που κάνει.

Γιατί επέλεξες να γνωστοποιήσεις τόσο γρήγορα τη νέα σου σχέση με την Τόνια Σωτηροπούλου;
Με την Τόνια δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ανακοινώσουμε τη σχέση μας. Απλώς μας είδαν κάποιοι άνθρωποι και μαθεύτηκε. Όταν είναι κάτι τόσο όμορφο, τόσο πηγαίο δεν κρύβεται.
Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί; 
Είμαστε άνθρωποι που ευχαριστιόμαστε με απλά πράγματα. Φυσικά μας βγαίνουν οι τρέλες μας, πάμε βόλτες, αγκαλιαζόμαστε, γελάμε. Είμαστε σαν οικογένεια με τους φίλους μας, θα κάνουμε μπάνιο, θα μαζευτούμε να ψήσουμε, θα πάμε σε άλλα νησιά με τα φουσκωτά φίλων, θα βγάλουμε τον σκύλο βόλτα.
Αισθάνεσαι ότι μέχρι τώρα έχεις γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής σου;
Είναι ένας τίτλος που δεν τον χρησιμοποιώ πολύ εύκολα. Μπορώ να πω ότι έχω πάρει πολλές συγκινήσεις από γυναίκες με τις οποίες είχα σχέση, αλλά δεν ξέρω να πω αν κάποια ήταν η γυναίκα της ζωής μου.
Ίσως να είναι η Τόνια;
Ίσως.
Έχεις σκεφθεί τον γάμο;
Ναι. Θέλω να παντρευτώ γρήγορα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο λόγος που θα παντρευόμουν είναι σίγουρα θρησκευτικός, θέλω να πάρω την ευλογία της Εκκλησίας, αλλά το κυριότερο είναι ότι θέλω να κάνω πολλά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση