GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διακοπές στο "Sikyon Coast"!

Το Sikyon Coast βρίσκεται σε προνομιακή θέση, στην ομορφότερη παραλία του Κορινθιακού κόλπου, και συνορεύει με το πευκοδάσος του Ξ...


Το Sikyon Coast βρίσκεται σε προνομιακή θέση, στην ομορφότερη παραλία του Κορινθιακού κόλπου, και συνορεύει με το πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου. Μέσα στον κατάφυτο κήπο του, δεσπόζει η ιστορική βίλα του διάσημου ποιητή Άγγελου Σικελιανού, ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής οικοδόμημα των αρχών του 20ου αιώνα...


Το Sikyon Coast φροντίζει για την άνετη διαμονή σας, παρέχοντας οργανωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών.

Τα πολυτελή δωμάτια του Sikyon Coast είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να προσφέρουν αξέχαστη διαμονή. Το ξενοδοχείο προσφέρει 42 ευρύχωρα, κομψά και απολύτως λειτουργικά δωμάτια , μονόκλινα , δίκλινα και οικογενειακά δωμάτια. Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα επιθυμούσατε. Ιδιωτικές βεράντες με εντυπωσιακή θέα στην θάλασσα ή το πευκοδάσος, queen & king size κρεβάτια, LCD τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια ,ασύρματη πρόσβαση στο internet, Hi-Fi CD player καθώς και μπάνιο με υδρομασάζ εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης APIVITA.

Την παλέτα των παροχών συμπληρώνουν τα υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής απόλαυσης α la carte εστιατόρια Palmer’s και Angelo. Κορυφαίες γαστρονομικές δημιουργίες βασισμένες σε συνταγές μεσογειακής και μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, πιάτα gourmet εκλεπτυσμένων γεύσεων, εγγυώνται ότι κάθε γεύμα στο Palmer’s αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Δίπλα στην πισίνα και έχοντας υπέροχη θέα στον Κορινθιακό κόλπο , το εστιατόριο διαμορφώνει ιδανικό σκηνικό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στον προαύλιο χώρο της ιστορικής βίλλας, με θέα στους καταπράσινους κήπους μας και στο μοναδικό πευκοδάσος λειτουργεί το εστιατόριο Angelo με γεύσεις ιταλικής κουζίνας. Με ένα εξαιρετικό στην απλότητα του μενού, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φρέσκα υλικά, το Angelo παρουσιάζει την ιδανική πρόταση για τους λάτρεις του νόστιμου ιταλικού φαγητού.

To ατμοσφαιρικό cocktail-bar, η εξωτερική πισίνα, η πλήρως οργανωμένη παραλία και το beach–pool bar έρχονται να συμπληρώσουν την προνομιακή λίστα υπηρεσιών του Sikyon Coast. Το πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο έχει πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ελληνικών εταιρειών. Με τον υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό και ηχητικό εξοπλισμό και την κομψή αίθουσα δυναμικότητας 90 συνέδρων, αναδεικνύεται άξια η «business» πλευρά του ξενοδοχείου.

Το Spa Health Center διαθέτει σάουνα, χαμάμ με χρωματοθεραπεία, υδρομασάζ, ανάκλιντρα θερμοθεραπείας, event showers εξοπλισμένα με συστήματα τεχνητής βροχής, χρωματοθεραπείας και αρωματοθεραπείας. Εντός των ατμοσφαιρικών καμπίνων θεραπείας του Spa Health Center μπορείτε να απολαύσετε ευεργετικές και καταπραϋντικές θεραπείες και τεχνικές μασάζ με την σειρά φυσικών προϊόντων της Apivita , προγράμματα χαλάρωσης και αναζωογόνησης από την εξειδικευμένη ομάδα των θεραπευτών μας.

Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση , η διακριτική πολυτέλεια , η χαλαρή ατμόσφαιρα και φυσικά οι μοναδικές παροχές ,καθιστούν το Sikyon Coast ένα ιδανικό καταφύγιο αποδράσεων για τους φανατικούς του ευ ζην μόλις 120 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις καθημερινές του Ιουλίου (Δευτέρα – Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση