GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από το Star ο Μαλέλης και οδεύει προς τον ΣΚΑΪ...

O Σταμάτης Μαλέλης, ο πρώην γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης  του Star, αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού. Η εί...


O Σταμάτης Μαλέλης, ο πρώην γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης  του Star, αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού. Η είδηση ανακοινώθηκε επίσημα με μια λιτή ανακοίνωση.
«Το Star – Νέα Τηλεόραση Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα η συνεργασία του με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη. Η εταιρία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς».
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μαλέλης υπέβαλε χθες το βράδυ την παραίτησή του όντας ενοχλημένος από τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν τον σταθμό. Μετά τη στροφή του Star στην ενημέρωση, ο Σταμάτης Μαλέλης θα είχε πόστο συμβούλου του προέδρου, θέση που φάνηκε ότι δεν τον ικανοποιεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» έχει έλθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, όπου ήταν διευθυντής προ ετών πριν πάει στο Star, για να αναλάβει επιτελική θέση στον ενημερωτικό τομέα.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση