GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης αποδόμηση του success story της κυβέρνησης

Για πλήρη αποδόμηση του «success story» της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενο τόσο τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για... το εισόδημα...

Για πλήρη αποδόμηση του «success story» της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενο τόσο τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για... το εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών, όσο και τη χθεσινή έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αν κάτι έχει γίνει παραπάνω από αντιληπτό είναι ότι το φάρμακο που έχει επιλεχθεί από την τρόικα και την κυβέρνηση για την κρίση χρέους, όχι μόνο δεν θεραπεύει το πρόβλημα, αλλά σκοτώνει και τον ασθενή».

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παρά το ότι η κοινωνία «ασφυκτιά από τις καταστροφικές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής», εκείνη «συνεχίζει με κάθε κόστος τον αδιέξοδο δρόμο της λιτότητας». «Οι προωθούμενες απολύσεις στο δημόσιο τομέα κατʼ εντολή της τρόικας δείχνουν ότι ο μνημονιακός οδοστρωτήρας δεν αφήνει παρά συντρίμμια στο δρόμο του. Η ισοπέδωση του δημόσιου τομέα δεν συνιστά μεταρρύθμιση που θα φέρει την ανάπτυξη, αλλά το ακριβώς αντίθετο», σημειώνει.

«Αδιάφορη για το κόστος της πολιτικής της, απομονωμένη από την κοινωνία, αντιμέτωπη με τα μνημονιακά της αδιέξοδα, η κυβέρνηση αποδομείται καθημερινά», υποστηρίζει, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ο πολιτικός της χρόνος τελειώνει. Και αυτό –καταλήγει- «δεν σώζεται με απειλές διαγραφών βουλευτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση