GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ περιμένει ακόμη ο χαλαζόπληκτος ελαιώνας Στυλίδας [video]

Το μεγαλύτερο μέρος του ελαιώνα της Στυλίδας χτύπησε το χαλάζι πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι μπόρες του Ιούνη προκάλεσα σοβαρές ζη...

Το μεγαλύτερο μέρος του ελαιώνα της Στυλίδας χτύπησε το χαλάζι πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι μπόρες του Ιούνη προκάλεσα σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες και της Φθιώτιδας.

Οι ελιές που φέτος είναι και ιδιαίτερα λίγες, έπεσαν στο έδαφος χτυπημένες από το χαλάζι και οι παραγωγοί ακόμη περιμένουν τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ, προκειμένου να γίνουν οι εξατομικεύσεις των ζημιών και να ελπίζουν σε αποζημιώσεις, προκειμένου να καλύψουν τουλάχιστον ένα μικρό μέρος της ζημιάς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας ο πρόεδρος του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας, Χρήστος Μπακάκος, αν οι εκτιμήσεις καθυστερήσουν και άλλο, η αδικία θα είναι κατάφορη για τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής, αφού δεν θα υπάρξει σωστή καταγραφή ζημιάς.


lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση