GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο Μουρούτη στο Τwitter για τη δημοσκόπηση της VPRC

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε στο Τwitter ο Γιώργος Μουρούτης τη δημοσκόπηση της VPRC, τα ευρήματα της οποίας έχουν δει από χθες τ...


Με τον δικό του τρόπο σχολίασε στο Τwitter ο Γιώργος Μουρούτης τη δημοσκόπηση της VPRC, τα ευρήματα της οποίας έχουν δει από χθες το φως της δημοσιότητας.
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού έγραψε με νόημα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:
“Για όσους επικαλούνται τη “δημοσκοπηση” του “σοφου” του Συριζα, ιδού τι έδινε λίγο πριν τις εκλογες του Ιουνίου”. Και επισύναψε φωτογραφία από τα ευρήματα δημοσκόπησης της συγκεκριμένης εταιρείας, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012, που έδειχναν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει σαφές προβάδισμα, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε στην κάλπη.

2 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΙ Ο "ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ" ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ένα καταναλωτικό είδος ότι οιονδήποτε από τροφή μέχρι PS ΔΕΝ μπορεί να το καταναλώσει αυτός που το παράγει ΦΤΗΝΆ άλλα προσπαθεί να το πουλήσει σε άλλους ΛΑΟΥΣ λίγο πιο ακριβά από ότι το παράγουν αυτοί ,τι συμβαίνει ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ...π.χ ΈΝΑ φωτοβολταϊκό στην Γερμάνια κάνει 100 ευρώ και από ΚΙΝΆ 50 ΕΥΡΏ ,με την απελευθέρωση της αχαλίνωτης αγοράς εγώ ο ΧΧΧ μάγκας επιχειρηματίας πάω το εργοστάσιο στην ΚΙΝΆ και τα παράγω με μισθούς 20 ευρώ με φουκαράδες ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ εργαζόμενους, ο εξαλθιομενος ΚΙΝΕΖΟΣ δεν θα μπορεί να το αγοράσει πάω λοιπόν και το πουλώ στους Γερμανούς;...ΕΎΚΟΛΟ ΕΕΕ.. ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ..

    Τι θα συμβεί;

    1} Οι Γερμανοί πολίτες δεν θα έχουν ΧΡΉΜΑΤΑ να αγοράσουν ΟΎΤΕ τα κινεζικά μου η να τα συντηρήσουν

    2}Άλλα ούτε οι ΚΙΝΈΖΟΙ μπορούν , αλλά ούτε οι μάγκες επιχειρηματίες να τα πουλήσουν στους Γερμανούς... ΑΡΑ ΜΠΟΥΜΜΜΜΜ…

    Την Παγκοσμιοποίηση την ονειρεύτηκαν ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΤΟΎΣΑΝ πολλοί και επαναστάτες για τους ΛΑΟΥΣ {βλάπτετε Ερνέστο Τσε Γκεβάρα}
    Αυτή την ιδέα την πήραν οι κεφαλαιοκράτες και έγιναν ολιγάρχες.. για λίγο, τελειώνουν και αυτοί.

    Οι δε ηγέτες της Ευρώπης είδαν και από είδαν ότι δεν βγαίνει το πράμα και έγιναν τοκογλύφοι ο ένας ενάντια του άλλου, έτσι τα πήραν ΌΛΑ από της χώρες του ΝΌΤΟΥ τι κατάφεραν; ΤΙΠΟΤΑ, πέσανε στην παγίδα του κεφαλαίου..

    ΟΙ ΔΕ ΡΏΣΟΙ, ΚΙΝΈΖΟΙ, ΑΖΕΡΟΙ Κ.Τ.Λ φασοκομμουνιστές { ας μου πει ένας σας πως έγινε ο Αμπράμοβιτς και η ΛΥΚΟΣΥΜΜΟΡΙΑ της Κα-Γκε-Μπε, K.G.B ΑΠΟ το 1993 που έπεσε το ανατολικό μπλοκ ΠΆΜΠΛΟΥΤΟΙ;} τι ανακάλυψαν; τα αέρια της χώρας τους η ΤΑ ΆΡΠΑΞΑΝ η την αθανασία της ΖΩΗΣ;..

    Παγκοσμιοποίηση λοιπόν ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Πανανθρωπινή με σεβασμό στην ζωή και στην εργασία,στην υγεία,στην παιδεία, σεβασμός στην κατανομή του πλούτου ΊΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...Αλλιώς το ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ θα είναι για όλους .

    ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΧΑΡΆ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΥ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ .

    Κανεις ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; Κάνεις γήινος; ... ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΉΜΕΡΑ....

    Κάνεις άπιστος ΓΙΑ αυτά που λέω ΣΊΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΊ...ΔΈΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΝΝ ΈΧΕΤΕ ΜΥΑΛΌ σκεφτείτε ΛΙΓΟΟΟ.
    ------------------------------
    Προς Χρεοκοπία Οδεύει η Γερμανική Conergy..

    Η γερμανική Conergy, μια από τις πιο γνωστές εταιρείες του κλάδου των φωτοβολταϊκών, ανακοίνωσε ότι θα υπαχθεί στις ρυθμίσεις περί χρεοκοπίας, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

    Αιτία για τις δυσκολίες αυτές αποτελεί τόσο η καθυστέρηση των εσόδων από ένα μεγάλο σχέδιο της εταιρείας, όσο και η αδυναμία συνομολόγησης δανείου το οποίο θα κάλυπτε τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες.

    Η διοίκηση της εταιρείας τόνισε επίσης ότι θα ήθελε να συνεχιστεί η λειτουργία της με τη βοήθεια ενός επενδυτή, αλλά σε κάθε περίπτωση, η σχετική αίτηση περί χρεοκοπίας θα κατατεθεί σύντομα στο δικαστήριο του Αμβούργου.

    Πάντως, πίσω από την επερχόμενη χρεοκοπία της Conergy κρύβονται βαθύτεροι λόγοι που έχουν να κάνουν με την αγορά φωτοβολταϊκών στη Γερμανία και στην Ευρώπη.

    Τον τελευταίο χρόνο, οι επιδοτήσεις για τα φωτοβολταϊκά μειώθηκαν αισθητά σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, ενώ υπάρχουν και αρκετοί άλλοι περιορισμοί, όπως είναι για παράδειγμα η απαγόρευση νέων αδειών που ισχύει στη χώρα μας. Παράλληλα, ο ανταγωνισμός από τα φθηνά κινέζικα φωτοβολταϊκά διαβρώνει διαρκώς τη θέση των ευρωπαϊκών κατασκευαστών...

    ΠΗΓΗ energia.gr..Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος ,τελειόφοιτος του Εικοστού έκτου δημοτικού σχολείου Ηράκλειου Κρήτης.. ΤΌΤΕ ξύλινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση