GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 πράγματα που δεν ήξερες για τον οργασμό!

Την ίδια στιγμή που κάποιοι αναζητούν σαν τρελοί τον οργασμό, κάποιοι άλλοι ντρέπονται ακόμα και να το συζητήσουν. Και να ήταν μόνο αυτό...



Την ίδια στιγμή που κάποιοι αναζητούν σαν τρελοί τον οργασμό, κάποιοι άλλοι ντρέπονται ακόμα και να το συζητήσουν. Και να ήταν μόνο αυτό…Διάβασε παρακάτω και μάθε όλα όσα δεν γνώριζες μέχρι τώρα σχετικά με τον οργασμό!

1. Οι άντρες έχουν περισσότερους

Σχεδόν το ένα τέταρτο των αντρών ισχυρίστηκε ότι έχει οργασμό τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, σε σύγκριση με το 15% των γυναικών. Δεν ακούγεται και τόσο δίκαιο!

2. Κάποιοι συνεχίζουν ακόμη να ντρέπονται

Περίπου το 15% των ατόμων που έχει στην κατοχή του sex toys, τα κρατούν κρυμμένα από τους συντρόφους τους!

3. Σου κάνει καλό

Πολλές είναι οι μελέτες που έχουν δείξει ότι ο οργασμός μπορεί να μειώσει την ευαισθησία στον πόνο,αλλά και να ανακουφίσει από τις κράμπες και το άγχος.

4. Γίνεται καλύτερος όσο μεγαλώνεις

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι όσο μεγαλώνεις γνωρίζεις καλύτερα το σώμα σου αλλά και αυτά που θέλεις, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο άνετοι στο σεξ. Μιλάμε δηλαδή για πιο χαρούμενα 40, 50, 60!

5. Καθορίζεται από το περπάτημά

Μία πρόσφατη Βελγική μελέτη υποστηρίζει ότι κάποιος μπορεί να κρίνει αν μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό με το σεξ, απλά και μόνο από τον τρόπο που περπατάει. Το ακούσαμε κι αυτό!

6. Είναι καλύτερος όταν περιμένεις

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό World of Urology, η αποχή για τρεις εβδομάδες από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα θα αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και θα ενισχύσει τη λίμπιντο, με αποτέλεσμα έναν υπερ-οργασμό.

7. Δεν έχει αγκαλιές μετά

Το 36% των ατόμων κάτω των 35, αφοσιώνεται στο facebook ή στο twitter μετά το σεξ. Που πήγαν οι αγκαλιές;

8. Μπορεί να σε βοηθήσει να ζήσεις περισσότερο

Σύμφωνα με το British Medical Journal, υπάρχει μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των οργασμών και των ποσοστών θνησιμότητας και εκείνοι που έρχονται σε οργασμό δύο φορές την εβδομάδα ή και περισσότερο, μπορεί να προσθέσουν μέχρι και οκτώ χρόνια στη ζωή τους. Απ” ότι φαίνεται ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την υγεία της καρδιάς και του μυαλού.

9. Προκαλεί «μούδιασμα» στην πραγματικότητα

Ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου της γυναίκας όντως «κλείνουν» κατά τη διάρκεια του οργασμού, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που εμπλέκονται με τα συναισθήματα.

10. Σε κάνει να δείχνεις πιο νέα

Μερικοί γιατροί υποστηρίζουν ότι το συχνό σεξ μπορεί να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο βοηθά να μειωθούν στα σημάδια της ηλικίας ενώ διατηρεί το δέρμα νεανικό και σφιχτό. Προφανώς ο οργασμός σου δίνει οξυτοκίνη (γνωστή ως «ορμόνη της αγάπης»), η οποία έχει «λαμπερές επιπτώσεις».







joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση