GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Αυγούστου

Κριός Αφήστε πίσω το παρελθόν φίλοι μου. Επιστρατεύστε την υπομονή και την ψυχραιμία για μπορέσετε να επιτύχετε ότι καλύτερο στον επαγγ...

Κριός

Αφήστε πίσω το παρελθόν φίλοι μου. Επιστρατεύστε την υπομονή και την ψυχραιμία για μπορέσετε να επιτύχετε ότι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να βάλλετε σε τάξη την ζωή σας. Μην οδηγείσετε τις καταστάσεις στα άκρα, με τη συμπεριφορά σας. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας.


Ταύρος

Βάλτε σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η κοινωνική ζωή και οι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα βρίσκετε σε ισορροπία, ενώ μπορείτε τώρα να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις σας χωρίζουν με τον σύντροφό σας. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Στον ερωτικό τομέα δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, ειδικά αυτές που εκ πρώτης όψεως υπόσχονται πολλά.


Δίδυμοι

Δεν αποκλείετε να προκύψουν και κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις οι οποίες θα σας γεμίσουν άγχος και στρες. Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στη δουλειά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξανά μπει στη ζωή σας. Προσέξτε πως θα χειριστείτε κάποια θέματα που θα προκύψουν γιατί πολλοί είναι αυτοί μέσα στο χώρο σας που περιμένουν να κάνετε μια λανθασμένη κίνηση. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπου αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να επεκταθείτε καλύτερα και να εκπληρώσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.


Καρκίνος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με τους συνεργάτες σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στη διευθέτηση των ζητημάτων που σας απασχολούν και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας.


Λέων

Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αποφύγετε πολλές συνεργασίες και προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε μόνοι σας και να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε.


Παρθένος

Οικονομικά, διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλουν και κρατηθείτε μακριά από απατηλές επενδύσεις. Προβλήματα ή διλλήματα δικά σας ή του συντρόφου που έχουν προκύψει εξαιτίας κάποιων λανθασμένων κινήσεων ή επιλογών θα σας απασχολήσουν έντονα. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα.


Ζυγός

Γνωριμίες σημαντικών ανθρώπων και φίλοι μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμοι για την επιδίωξη των στόχων σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά προχωρήστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι αυτό περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες.


Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Κρατήστε αυτές που έχουν να σας προσφέρουν κάτι και δεν σας προκαλούν προβλήματα και περιορισμούς. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα υπάρχει ποικιλία στη ζωή σας, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις, όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι στον εργασιακό σας χώρο θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα βρεθούν κοντά σας εκτιμώντας την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας.


Τοξότης

Τίποτα δεν πρέπει να σας κάνει να μείνετε στάσιμοι ή να αλλάξετε πορεία ξεφεύγοντας από τους αρχικούς σας σκοπούς γιατί αν έχετε υπομονή στο τέλος θα βγείτε νικητές. Το κλίμα που θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο θα είναι ρευστό, οπότε μην κάνετε καμία κίνηση, ούτε να πάρετε κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες, γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Τώρα μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις σας. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Φροντίστε να φτιάξτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να βάλετε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί θα αυξηθούν οι ρυθμοί της καθημερινόητητας σας.


Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονική στιγμή για να συζητήσετε καινούργιες συνεργασίες ή για να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Κάποια χρήματα που περιμένατε το τελευταίο καιρό και καθυστερούσαν, επιτέλους θα τα πάρετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι η έντονη ανασφάλεια σας, δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδος θα διακατέχεστε από μια ερωτική διάθεση ενώ τις επόμενες θα υπάρχει μια διάθεση εκνευριστική και ανταγωνιστική.


Υδροχόος

Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι κατάλληλη περίοδος, ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Έχετε λοιπόν τις κεραίες σας σηκωμένες, γιατί θα φτιάξει επικίνδυνα η διάθεση σας. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας στην εργασία σας και να συντονιστείτε με τις ανάγκες της εποχής. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας.


Ιχθείς

Διατηρήστε την στοιχειώδη ψυχραιμία, τη στιγμή που οι επιθέσεις θα ενταθούν από την μεριά των συνεργατών σας. Ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε αυτήν την περίοδο. Μπορείτε τώρα να κάνετε δυναμικές κινήσεις, να προβληθείτε και να βάλετε επαγγελματικά θέματα επί τάπητος. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να περιορίσετε στο έπακρο τα έξοδα σας, γιατί αρκετά τα έχετε αυξήσει.


Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση