GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1,5 εκατ. ευρώ ενοίκιο πληρώνει μέχρι και σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών!

Σε διαδικασία... κινητικότητας μπαίνει ολόκληρο το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς, η ηγεσία και ο Γιάννης Μιχελάκης αναζητούν κατάλληλο κτίρ...

Σε διαδικασία... κινητικότητας μπαίνει ολόκληρο το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς, η ηγεσία και ο Γιάννης Μιχελάκης αναζητούν κατάλληλο κτίριο για να μεταφερθούν οι υπηρεσίες από εκείνο της πλατείας Κλαυθμώνος.

Ο λόγος δεν είναι το γεγονός ότι το Εσωτερικών θα γίνει στόχος διαμαρτυριών και διαδηλώσεων τους επόμενους μήνες, αλλά το αβάσταχτο ενοίκιο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που πληρώνει στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» ο κ. Μιχελάκης ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από το ενοίκιο του κεντρικού κτιρίου αλλά και των υπολοίπων διάσπαρτων υπηρεσιών του και στοχεύει να μετακομίσει σε ένα από τα κτίρια που αποτελούν περιουσία του Δημοσίου, όποτε θα είναι και δωρεάν.

Προς το παρών προκρίνονται δύο κτίρια το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το άλλο στη Νέα Ιωνία, ωστόσο, ο υπουργός, παρά το ότι βιάζεται να μετακομίσει πριν το τέλος του χρόνου, δεν θα παραλείψει τις διαβουλεύσεις με τους εργαζομένους για να επιλέξουν από κοινού το κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση