GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΩΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 28/8

ΚΡΙΟΣ Άλλα περιμένατε κι άλλα σας έκατσαν γι' αυτό και δεν είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις τελευταίες εξελίξεις. Πέραν τούτο...

ΚΡΙΟΣ

Άλλα περιμένατε κι άλλα σας έκατσαν γι' αυτό και δεν είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις τελευταίες εξελίξεις. Πέραν τούτου, όμως, καταφέρατε να μάθετε περισσότερα χρήσιμα πράγματα για κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμα κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Μην εκνευρίζεστε, λοιπόν, και περιμένετε να δείτε τι γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να καλύψετε όσες περισσότερες συναισθηματικές σας ανάγκες κι αυτό σας ωθεί να ξοδέψετε αλλά και να ξοδευτείτε αρκετά. Πρέπει όμως να επιδείξετε αρκετή υπομονή και επιμονή, ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού δυστυχώς ή ευτυχώς δεν βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας αλλά και σε άλλο άτομο που ακόμα φαίνεται να διατηρεί τις επιφυλάξεις του απέναντί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αποφασισμένοι να ανανεωθείτε όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά γι' αυτό και δε θέλετε να περιστοιχίζεστε από κάποιον που σας κρατά πίσω ή σας κάνει να νιώθετε μίζερα. Η σημερινή όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν σηματοδοτεί μόνο ξεκαθαρίσματα, αλλά και μια διερεύνηση και αναζήτηση μιας νέας σχέσης που θα κατά κάποιο τρόπο θα σας μεταμορφώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρνείστε πεισματικά να κατανοήσετε το απλό γεγονός ότι ομελέτα δεν πρόκειται να φτιάξετε, αν δεν σπάσετε τα αυγά. Δεν μπορείτε να ψάχνετε τρόπους και δικαιολογίες αποφυγής σύγκρουσης και ταυτόχρονα να στενοχωριέστε για τις καταστάσεις που ζείτε. Πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τα ερωτικά σας γιατί όσο αργείτε, τα γεγονότα θα σας ξεπερνούν.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να έχετε την αποδοχή των άλλων, ιδιαίτερα ενός ατόμου που ενδιαφέρεστε ερωτικά και νοιάζεστε για τη γνώμη του αλλά και να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις όσων υποψιάζεστε ότι κινούνται εναντίον σας. Ο Άρης που από σήμερα είναι στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει στο να τα βγάλετε όλα στη φόρα αλλά θα πρέπει να είστε κι έτοιμοι να πατήσετε delete σε ένα πρόσωπο και να πάτε παρακάτω.

ΠΑΘΕΝΟΣ

Πολλά θέλετε να κάνετε, σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση γιατί με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε όψη με τον Πλούτωνα άλλα τόσα ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια που ίσως ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Επίσης, καλό θα ήταν στην σχέση σας να αποφύγετε κάθε είδος τελεσίγραφων γιατί ενδέχεται να μην γίνουν αποδεκτά και τελικά να μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ένα ερωτικό θέμα που σας απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες δείχνει να παίρνει το δρόμο του ενώ κάποια πράγματα που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό για ένα άτομο εμφανίζονται μπροστά στα μάτια σας και σας επιβεβαιώνουν πανηγυρικά. Ενδεχομένως να χαρείτε κι εσείς βλέποντας ότι σας βγήκε σε καλό η διστακτικότητα ή η αναβλητικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναγκάζεστε να διαχειριστείτε ένα ερωτικό σας θέμα που όχι μόνο σας τρώει χρόνο και ενέργεια αλλά σας δίνει και την εντύπωση ότι δε θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα μαζί του. Αν όμως δεν ασχοληθείτε τώρα, ακόμα και θυσιάζοντας κάποια άλλα ζητήματα που ήταν προτεραιότητά σας μέχρι πρόσφατα, αργότερα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ίσως κληθείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή να πάρετε θέση απέναντι στη σχέση σας που αποφεύγατε επίμονα αρκετό καιρό, αρνούμενοι ενδεχομένως και την πραγματικότητα. Δυστυχώς όσο προσπαθείτε να βολευτείτε σε μια κατάσταση, τόσο θα καταπιέζεστε και θα ψάχνετε διεξόδους, κάτι που σας φέρνει σε θέση μειονεκτική και σας αφαιρεί την ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είστε στο φόρτε σας γιατί φαίνεται ότι απασχολούν το μυαλό σας αρκετά θέματα, ιδιαίτερα αισθηματικής φύσης και ίσως αγχωθείτε, διαπιστώνοντας ότι ο χρόνος κυλά και η κατάστασή σας τείνει να παραμείνει η ίδια. Ευτυχώς όμως ιδιοσυγκρασιακά εμποδίζεστε να πάρετε, κυρίως σήμερα, αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ελαφρά τη καρδία και θα περιμένετε λίγο ακόμα πριν κάνετε την όποια κίνησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΣ

Η περίοδος για σας γίνεται ιδιαίτερα έντονη με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα κι αυτό σας αρέσει γιατί σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί και ότι επανέρχεστε σιγά-σιγά ακόμα και στο ερωτικό παιχνίδι. Εκμεταλλευτείτε την για να προσθέσετε λίγο αλατοπίπερο στη ζωή σας αλλά κινηθείτε με προσοχή για να μην πέσετε με τα μούτρα σε μια κατάσταση που δε θα σας βγει σε καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο ερωτικό σας ζήτημα αλλά με τη λιγότερη δυνατή φθορά από τη μεριά σας γι' αυτό θα κάνετε αυτό που ξέρετε πολύ καλά, δηλαδή να αποφύγετε τις απευθείας αντιπαραθέσεις, ακόμα κι αν προκληθείτε, και θα προτιμήσετε τους ελιγμούς και την πλάγια οδό, προκειμένου να μην εντείνετε τα πνεύματα.

ASTROLOGY.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση