GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ιατροδικαστές λένε άλλα από τους πραγματογνώμονες για το θάνατο του 18χρονου...

"Το σώμα του άτυχου 18χρονου είχε μόνο ορισμένες εκχυμώσεις στον βραχίονα και «ερυθροειδείς εστίες» στην τραχηλική χώρα, ενώ ακόμη ε...

"Το σώμα του άτυχου 18χρονου είχε μόνο ορισμένες εκχυμώσεις στον βραχίονα και «ερυθροειδείς εστίες» στην τραχηλική χώρα, ενώ ακόμη είχε μία μικρή εκχύμωση στο μέτωπο. Δεν έφερε ενδείξεις από άλλα κτυπήματα σε ζωτικά σημεία και ο θάνατός του προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο πίσω μέρος της κεφαλής του λόγω της πτώσης του από ψηλό σημείο και εσωτερικής αιμορραγίας που ακολούθησε", αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών κ.κ. Γιώργου Ντιλέρνια και Σουλτάνας Μαριανού για τις συνθήκες θανάτου του 18χρονου Θανάση Καναούτη.
Το πόρισμα, το οποίο αποκαλύπτει "Το Βήμα", αντικρούει τα αρχικά στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με τα οποία "το πόδι του 19χρονου Θανάση Καναούτη παγιδεύτηκε από την πόρτα του τρόλεϊ που έκλεινε, κάτι που οδήγησε στην μοιραία πτώση του στην άσφαλτο".
"Ο θάνατός του προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο πίσω μέρος της κεφαλής του λόγω της πτώσης του από ψηλό σημείο και εσωτερικής αιμορραγίας που ακολούθησε", τονίζεται.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, με βάση τα ευρήματα της νεκροψίας, ο ελεγκτής προσπάθησε να τον συγκρατήσει από το χέρι και ακούμπησε τον λαιμό του 19χρονου, χωρίς ωστόσο να τον κτυπήσει με βιαιότητα, όπως αναφερόταν σε ορισμένες μαρτυρίες αλλά ούτε και να του δημιουργήσει αίσθηση πνιγμού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 18χρονος έφερε εκδορές στους ώμους λόγω της πτώσης του στην άσφαλτο και πιθανόν του γεγονότος ότι σύρθηκε στην άσφαλτο λόγω της κεκτημένης ταχύτητας -αδρανειακή κίνηση- που είχε το τρόλεϊ εκείνη την στιγμή, που υπολογίζεται σε περίπου 20 χιλιόμετρα την ώρα.
Πάντως οι ιατροδικαστές επεσήμαναν ότι από τη νεκροψία δεν μπορεί να διαπιστωθεί εάν δέχτηκε σπρωξίματα, αφού αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να "αποτυπωθούν στο σώμα" εάν δεν είναι εξαιρετικά βίαιες.
Το πόρισμα των κ.κ. Ντιλέρνια και Μαριανού θα ολοκληρωθεί μετά και από την παράδοση των τοξικολογικών εξετάσεων.

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
    ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ.ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο
    ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση