GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο πατέρας του 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι για ένα εισιτήριο...

Ερωτηματικά για το πώς συνέβη η τραγωδία στο Περιστέρι εξέφρασε ο πατέρας του 18χρονου, που πήδηξε από το τρόλεϊ, επειδή δεν είχε εισι...

Ερωτηματικά για το πώς συνέβη η τραγωδία στο Περιστέρι εξέφρασε ο πατέρας του 18χρονου, που πήδηξε από το τρόλεϊ, επειδή δεν είχε εισιτήριο.
 "Τσακωθήκανε με τον ελεγκτή και τα κορίτσια τον βρήκαν πεσμένο κάτω στο έδαφος με αίματα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι για ένα ευρώ αφαιρείται μια ζωή", δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο πατέρας του 18χρονου.Νωρίτερα, ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι που συνελήφθησαν για το θάνατο του 18χρονου.
Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.
Ο εισαγγελέας, επίσης, ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του», να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του18χρονου, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι από Miss-Jessy-Lays

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση