GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι υποστηρίζει ο οδηγός του τρόλεϊ για τη συμπλοκή του ελεγκτή με τον 18χρονο...

Να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου στο Περιστέρι που πήδηξε από τρόλεϊ μετά από έλεγχο εισιτηρίων επιχειρούν οι α...

Να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου στο Περιστέρι που πήδηξε από τρόλεϊ μετά από έλεγχο εισιτηρίων επιχειρούν οι αρχές χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.
Η υπόθεση συγκλονίζει την κοινή γνώμη, ενώ το βράδυ της Τετάρτης φίλοι του άτυχου νεαρού αλλά και κάτοικοι της περιοχής έκαναν συγκέντρωση στο δημαρχείο της πόλης λίγα μόλις μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος.
Ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό MEGA" εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και δήλωσε πως το υπουργείο εξετάζει τρόπους για τη βελτίωση των ελέγχων.
Στο μεταξύ οι συνάδελφοι των δύο εργαζομένων κάνουν έκκληση να μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ την Τετάρτη οδηγός και ελεγκτής οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους άφησε ελεύθερους χωρίς να ασκήσει δίωξη σε βάρος τους.
Ο οδηγός υποστήριξε πως ο ελεγκτής και ο άτυχος νεαρός άρχισαν να διαπληκτίζονται και πρόσθεσε: "Ο ελεγκτής τον πρόλαβε και τον άρπαξε από την μπλούζα και η μπλούζα σκίστηκε, ενώ έσπασαν και τα γυαλιά του ελεγκτή.
Μόλις ηρέμησαν ξεκίνησα για να συνεχίσω τη διαδρομή. Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά και ο νεαρός πήγε τρέχοντας στη μεσαία πόρτα, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα αυτόματα άρχισε να επιβραδύνει και ωστόσο ο νεαρός άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω".
Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει ενδελεχής έρευνα από την τροχαία Περιστερίου για τις συνθήκες του δυστυχήματος, να εξεταστούν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και οι γονείς του άτυχου νέου. Επίσης θα καταθέσουν άμεσα, ανωμοτί, και ο οδηγός και ο ελεγκτής.
Η κηδεία του 18χρονου θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση