GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Αυγούστου

Κριός Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί θα πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε πάνω στα νεύρα σας. Καλείστε να...

Κριός

Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί θα πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε πάνω στα νεύρα σας. Καλείστε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας. Μια αρκετά καλή περίοδο για να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας και να ακούτε και τη γνώμη του συντρόφου σας, μερικές φορές. Στα οικονομικά σας καλείστε να πληρώσετε λάθη προηγούμενων μηνών, γι΄ αυτό θα πρέπει να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με σύνεση και όχι να οδηγηθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

Ταύρος

Πολλοί είναι οι κίνδυνοι παρεξηγήσεων με το ταίρι σας αυτό το διάστημα γι αυτό δείξτε προσοχή. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Στα οικονομικά σας, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και δημιουργήσετε καινούργια χρέη. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται σε πρώτο πλάνο και θα σας απασχολήσουν έντονα.

Δίδυμοι

Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις ημέρες και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας.

Καρκίνος

Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αφού ο Άρης θα είναι στο ζώδιο σας, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Λέων

Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αφού ο Άρης θα είναι στο ζώδιο σας, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες στηρίζονται σε γερές βάσεις θα αντέξουν ενώ οι υπόλοιπες θα δοκιμαστούν. Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, μεθοδευμένες κινήσεις και προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις. Πίεση και εξαντλητικά ωράρια διαφαίνονται για τους περισσότερους από εσάς αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες, ή άσπονδους φίλους.

Ζυγός

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κέρδη από ορισμένες συνεργασίες σας και θα κινηθείτε πιο άνετα. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Σκορπιός

Κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την τάση να μείνετε μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται στους περισσότερους από εσάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να το επιδιώξετε. Ο σύντροφος σας νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση που έχετε απέναντι του. Ο χρόνος για την προσωπική ζωή μοιάζει να είναι περιορισμένος.

Τοξότης

Αφήστε καινούργιους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας ομορφύνουν τη ζωή. Η κοινωνική σας ζωή είχε αρκετό ενδιαφέρον για τους περισσότερους από εσάς. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Πολλοί από εσάς θα έχετε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, μετά από κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να ασκήσετε πιέσεις, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη, είτε γιατί εσείς δεν θα τους δίνετε να καταλάβουν σωστά κάποια πράγματα, είτε γιατί θα τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Μην υπογράψετε όμως ακόμη κανέναν οικονομικό διακανονισμό. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Στη δουλειά σας θα συμβούν ανακατατάξεις που θα σας αναστατώσουν γι΄ αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε, να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Υδροχόος

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Προωθήστε τα σχέδια σας και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να απαλλαχτείτε γρήγορα από παλιές εκκρεμότητες που έχουν τυχόν απομείνει από προηγούμενα χρόνια και αφορούν θέματα επαγγελματικά σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθείς

Γι αυτό αξιοποιήσετε προς όφελος σας τις γνωριμίες που θα κάνετε. Η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με φίλους και καλή παρέα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο μέσα από ευχάριστες εξελίξεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους περισσότερους από εσάς αρκεί να το επιδιώξετε. Ορισμένοι απο εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα για τους αδέσμευτους είναι ιδιαίτερα ευχάριστα αρκεί να το θέλουν.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση