GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες διαστάσεις και μαρτυρίες για τον θάνατο του 19χρονου: "Τον προσβάλλανε, τον ξεφτίλισαν..."

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Θανάση που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ αφού είχε εντοπιστεί από ελεγκτή να έχει ε...

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Θανάση που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ αφού είχε εντοπιστεί από ελεγκτή να έχει επιβιβαστεί σε αυτό χωρίς εισιτήριο δίνει μια αναφορά της δικηγόρου της οικογένειας. Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άλλου επιβάτη του μοιραίου τρόλεϊ ο οποίος τονίζει ότι ελεγκτής και οδηγός ξεφτύλισαν τον νεαρό.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τον ιστότοπο skai.gr, η κυρία Αρετή Παναγιώτου ανέφερε ότι υπήρξε διαπληκτισμός στο τρόλεϊ καθώς και ότι υπάρχουν αναφορές μαρτύρων για σκισμένη μπλούζα του παιδιού. Παράλληλα, σημείωσε ότι ο νεαρός έσπασε τον αυχένα του και πρόσθεσε: «Εχουμε πληροφορία ότι έπεσε με την πλάτη, έφυγε προς τα πίσω, φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, όλα όμως είναι ανεπίσημα».
Η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου ζήτησε, όμως να αφεθεί το θέμα να λυθεί στο φυσικό του χώρο τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν η ιατροδικαστική ερευνά και η πραγματογνωμοσύνη, ενώ ζήτησε και σεβασμό στη μνήμη του παιδιού.
Την ίδια ώρα συγκλονιστική ειναι η μαρτυρία ενός άλλου επιβάτη του μοιραίου τρόλεϊ, του Νίκου Καταλιού, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ανέφερε πως ελεγκτής και οδηγός εξευτέλισαν, προσέβαλαν και άσκησαν πίεση στον 19χρονο. «Ηταν άκρως προσβλητικός» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι το παιδί κοκκίνισε από την ντροπή του. Σύμφωνα με τον αύτοπτη μάρτυρα ο ελεγκτής έστειλε τον νεαρό μπροστά στον οδηγό λέγοντάς του «πήγαινε μπροστά θα σε φτιάξουμε».
Παράλληλα, ο κ. Καταλιός είπε πως κάποιες γυναίκες που επέβαιναν στο συγκεκριμένο τρόλεϊ προσφέρθηκαν και έδωσαν εισιτήριο στο νεαρό ωστόσο ο ελεγκτής δεν το δεχόταν.
Σημειώνεται ότι η κηδεία του νεαρού θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο Περιστερίου.

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος16 Αυγ 2013, 3:16:00 π.μ.

    Μάθετε τα στοιχεία τους και σκοτώστε αυτούς της οικογένειες τους τα παιδιά τους και τον σκύλο τους αν έχουν..
    Αυτά τα ΝΈΑ καθίκια ΟΙ ΚΑΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι η νέα τάξη νεωλαμογιόν ,που είναι ΌΛΟΥ εθελοντές Οδηγοί θα πρέπει να σκοτώσουμε ΈΝΑΝ; ΔΥΟ; ΕΚΑΤΌ ΧΙΛΙΑΔΕΣ δεν ξέρω αλλά στο καφενείο η ΕΛΛΑΣ πρέπει να πεθάνουν κάποιοι για να αναστηθούμε ...

    Όταν πηδάς για να φύγεις, πηδάς με το σώμα μπροστά , το παιδί βρέθηκε να πηδά ανάποδα και με το κεφάλι χτυπημένο πείσω!!!!!

    Όσο για τον Τατσόπουλος με την ΔΗΒΗΝΗ ΜΕ ΑΥΤΆ που γράφουν να τους χαίρονται στη συνηστωστα της χρυσής αυγής του ΣΥΡΙΖΑ ..ναι εχει και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηστωστα με ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ... Αν ήταν παιδί δηλώνω μου σε κάποιο θα έκοβα το λαιμό με κονσερβοκούτι .ΑΡΚΕΤΆ με τον πολιτισμό μας ΤΆΧΑ..ΕΝΑ ΓΜΜΗΝΕΝΟ ΕΥΡΩ ΤΙΜΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος16 Αυγ 2013, 4:40:00 π.μ.

    Και όμως σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ΜΕ ΟΝΟΜΑ προσφέρθηκαν πολλοί να πληρώσουν το εισιτήριο του ΝΕΚΡΟΎ αλλά δεν το δεχόταν ο ελεγκτής. Προφανώς για να μη χάσει το ποσοστό…Φαντάζεστε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ όταν κατασχετούν χαμόσπιτα -...ΟΧΙ ΒΙΛΛΕΣ-

    https://www.youtube.com/watch?v=_7FChz0ikog


    Έρμη Ελλάδα, κατάντησες να σε εκπροσωπούν διαταραγμένοι Τατσόπουλοι και παρανοϊκοί Κασισιάρηδες ενώ οι πνευματικοί σου ταγοί είναι του …αναστήματος μίας Διβάνη κι ενός Χωμενίδη!!

    Δεν μπορεί να υπάρχει πια και παρακάτω για να πάμε. Λογικά όπου να΄ναι, θα ξεκινήσει η ανάδυση απ΄τα τάρταρα! ΜΆΛΛΟΝ ΜΕ ΑΊΜΑ ,ΤΥΦΛΆ ΘΑ ΈΧΕΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ Δ.Λ ΣΕ 30-40 ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.. Η ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΈΛΑΒΕ Τ-Ε-Λ-Ο-Σ..ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση