GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟΚ - Σάλκε 2-3...

Ράγισαν οι καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ από το συγκλονιστικό παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" κόντρα στην Σάλκε. Ο "δικέφαλος"...

Ράγισαν οι καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ από το συγκλονιστικό παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" κόντρα στην Σάλκε. Ο "δικέφαλος" πάλεψε στην ρεβάνς της Τούμπας, αλλά τελικά, μη έχοντας σύμμαχο την τύχη, ηττήθηκε με 2-3 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 43', ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν πτοήθηκε, μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Αθανασιάδη στο 53'.
Μάλιστα, στο 64' αποβλήθηκε ο Τζόουνς και ο ΠΑΟΚ είχε στο γήπεδο παίκτη παραπάνω. Κάτι που πάντως δεν εκμεταλλεύτηκε αφού τρία λεπτά αργότερα η άμυνα του ΠΑΟΚ και ο Χακόμπο έκαναν κακή εκτίμηση και έδωσαν την ευκαιρία στον Ντράξλερ να σημειώσει το 1-2.
Ο Κατσουράνης αναπτέρωσε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ με εκπληκτική κεφαλιά στο 79', αλλά ο Σαλάι έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα του "δικεφάλου" με πλασέ στο 90'.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση