GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη αεροσυνοδό...

Tο πρωί θα απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του και πέταξε το πτώμα της σε...

Tο πρωί θα απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του και πέταξε το πτώμα της σε ρυάκι κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος τις εξόδου προς τους Ευζώνους.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με βάση το οποίο και συνελήφθη.
Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, καθώς η άτυχη κοπέλα, που ήταν αεροσυνοδός, είχε ζητήσει από τον δράστη να διακόψουν την σχέση τους, γεγονός που ο νεαρός δεν μπόρεσε να αποδεχθεί.
Τα ίχνη της 25χρονης είχαν εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο κι από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί στον 20χρονο σύντροφό της, ο οποίος, μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κρυβόταν. Τελικά, παραδόθηκε στους αστυνομικούς και υπέδειξε το σημείο όπου εναπόθεσε το πτώμα της κοπέλας.
Όπως έγινε γνωστό, το έγκλημα διεπράχθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Απαντήσεις για της συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο φόνος αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα.
Εξάλλου, για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του νεαρού δράστη για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση