GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισχύλεια 2013 - Νύχτες μαγικές στην πόλη που παράγει πολιτισμό!

Το φεστιβάλ των Αισχυλείων 2013 ξεκινά (21 Αυγούστου – 13 Οκτωβρίου) και η Ελευσίνα ανοίγει άλλη μία φορά τις πύλες της για να υποδεχθεί ...

Το φεστιβάλ των Αισχυλείων 2013 ξεκινά (21 Αυγούστου – 13 Οκτωβρίου) και η Ελευσίνα ανοίγει άλλη μία φορά τις πύλες της για να υποδεχθεί τους λάτρεις του πολιτισμού. Με παράδοση στη φιλοξενία, από τα χρόνια της αρχαιότητας, η πρόσκληση για μία απόδραση στην πόλη της Θεάς Δήμητρας είναι ανοικτή για όλους!
Είναι πραγματική εμπειρία η πρώτη επίσκεψη στην Ελευσίνα και αξίζει κάποιος να την ανακαλύψει σε μία νύχτα μαγική γεμάτη πολιτισμό και διασκέδαση. Ο επισκέπτης μπορεί να ξεκινήσει την περιπλάνηση του στο μοναδικό αρχαιολογικό χώρο της πόλης, την Ακρόπολη της Ελευσίνας και στο Μουσείο της. Αργότερα να απολαύσει τον καφέ του ή να δειπνίσει στο πεζόδρομο με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο, στην παραλία με τη μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα ή σε άλλους χώρους εντός της πόλης.
Οι πολιτιστικές δραστηριότητες των Αισχυλείων 2013 ξεκινούν πάντα στις 20.30 και φέτος θα διεξαχθούν σε τέσσερις βασικούς πόλους. Το Παλαιό Ελαιουργείο, στην παραλία, είναι ο βασικός χώρος που κάθε χρόνο φιλοξενεί τις δράσεις θεάτρου, μουσικής και τη κεντρική έκθεση εικαστικών. Δίπλα του είναι ο Θερινός Κινηματογράφος ο οποίος θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη θεματική εβδομάδα ενώ αρκετά κοντά είναι και το πολιτιστικό κέντρο «Λεωνίδας Κανελλόπουλος» για τη παράλληλη έκθεση εικαστικών. Για μία ακόμη χρονιά θα ανοίξει και ο Αρχαιολογικός Χώρος για να φιλοξενήσει μουσική βραδιά κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, στις 21 Αυγούστου 2013 ημέρα έναρξης του φεστιβάλ.
Οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν στην πόλη της Ελευσίνας οδικώς και να εκμεταλλευτούν τους χώρους στάθμευσης που υπάρχουν στο κέντρο και στην παραλία. Παράλληλα οι διαθέσιμες λεωφορειακές γραμμές προς την πόλη είναι αρκετές και καταλήγουν στην παραλία. Επιπλέον λύση είναι ο προαστιακός, στην στάση Μαγούλα και τη μετεπιβίβαση στη λεωφορειακή γραμμή που καταλήγει στην παραλία.
Το πρόγραμμα των Αισχυλείων 2013 είναι διαθέσιμο και στο διαδίκτυο είτε στο Elefsina Info {www.elefsina.info}, το Infoportal της Ελευσίνας είτε στο επίσημο site των Αισχυλείων {www.aisxylia.gr}.
Στην Ελευσίνα άλλη μία φορά για νύχτες μαγικές στην πόλη που παράγει πολιτισμό!
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση