GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Αυγούστου

Κριός Αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες και κινηθείτε δυναμικά για να μπορέσετε να προβάλλετε τις καινούργιες ιδέες που έχετε για την επέ...

Κριός

Αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες και κινηθείτε δυναμικά για να μπορέσετε να προβάλλετε τις καινούργιες ιδέες που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Δεν πρέπει να αγχωθείτε αλλά προσπαθείστε να είσετε αντικειμενικοί, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους υφιστάμενους σας. Ήρθε ο καιρός να τα αφήσετε όλα πίσω και να κινηθείτε δυναμικά μπροστά. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις.

Ταύρος

Θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι στιγμής, γι΄ αυτό προσπαθείστε να αναζητήσετε καινούργιους τρόπους που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Οικονομικά, έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει. Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να κάνετε αυτοκριτική και να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αντί να διαπληκτιστείτε με τους δικούς ανθρώπους άδικα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί με τα συναισθήματά σας και σκεφτείτε θετικά.

Καρκίνος

Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώστε άφοβα τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στον εργασιακό σας χώρο, φροντίστε να είστε τυπικοί και συνεπείς απέναντι στις υποσχέσεις που δίνεται. Τα άστρα προβλέπουν ότι στον εργασιακό σας χώρο, θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα βρεθούν κοντά σας, εκτιμώντας την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προβάλετε τις όποιες φιλοδοξίες σας ή να προωθήσετε τις ιδέες σας στους ανωτέρους σας. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο, δημιουργώντας άγχος και ανασφάλειες. Προσπαθείστε να προσαρμοστείτε και μην εναντιωθείτε στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Παρθένος

Δεν είναι κατάλληλη περίοδος όμως για καινούργια ανοίγματα γι αυτό οργανωθείτε καλύτερα, επανεξετάσετε τα σχέδια σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτή την περίοδο, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Μετακινήσεις μικρά ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι κάντε λίγο υπομονή και προς το τέλος της βδομάδας θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν.

Ζυγός

Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει και δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες. Επαγγελματικά, θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες με τις συνεργασίες που έχετε συνάψει. Μην απογοητεύεστε, συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις αυτής της περιόδου. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ανάγκη για ψυχικό δέσιμο και τρυφερότητα θα σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά.

Τοξότης

Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, φέρνει καταστάσεις από το παρελθόν που πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Τώρα θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις αληθινές σας δυνάμεις και να ξεμπλέξετε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις και γενικότερα συμμορφωθείτε.

Αιγόκερως

Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε. Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και οι εκκρεμότητες που έχετε αυτήν την περίοδο είναι αρκετές. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο ' κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας.

Υδροχόος

Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη Οι προϋποθέσεις είναι οι κατάλληλες για ικανοποιήσετε τις όποιες επιθυμίες σας και γιατί όχι να αναγεννηθείτε μέσα από τον έρωτα. Μη διστάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει. Προσέξτε στο τέλος της εβδομάδος για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά.

Ιχθείς

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα ερωτικά σας δείχνουν, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα θελήσετε να κάνετε ένα ακόμα βήμα και να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τον σύντροφο σας και να δέχεστε την κριτική του γιατί το κάνει από αγάπη και ενδιαφέρον για σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση