GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Αυγούστου

Κριός Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα προσπαθήσει να σας...

Κριός

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει λανθασμένα με αποτέλεσμα να έρχεστε σε συχνές συγκρούσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η καχυποψία και η ζήλια σας θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τον σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν εντάσεις, πιέσεις και αναπροσαρμογές στον χώρο που κινείστε.

Ταύρος

Οι αδέσμευτοι πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στη δουλειά σας θα συμβούν ανακατατάξεις που θα σας αναστατώσουν γι΄ αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε, να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Δίδυμοι

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο. Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να εγκαινιάσετε ένα νέο μοντέλο ζωής, με μια πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και να αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά την καθημερινότητα. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Καρκίνος

Η οργάνωση και η μεθοδικότητα θα είναι πολύτιμοι βοηθοί στο χώρο της εργασίας σας. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Οι υποχρεώσεις που έχετε δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για έρωτες. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι αυτό περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες.

Λέων

Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Παράλληλα φανείτε προσεκτικοί στην διαφύλαξη των χρημάτων σας και των πολυτίμων αντικειμένων από την πιθανότητα κλοπών γιατί όλα είναι πιθανά. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό ότι θα αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα καθώς ένα τρίτο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει με αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση σας.

Παρθένος

Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα επανεξετάσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα βάλετε πλώρη για καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, αναμένεται να περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Τον τελευταίο καιρό δεν διαχειρίζεσαι σωστά την ενέργεια που διαθέτεις, γιατί απλώς δεν αναλαμβάνεις μόνο τα άκρως απαραίτητα ώστε να διαχειριστείς σωστά και τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Ζυγός

Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα γίνετε πιο ερωτικοί και πιο στοργικοί με στο σύντροφο σας, διαλύοντας του ορισμένες υποψίες που είχε για σας. Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Αποφύγετε τις υπερβολές στους χειρισμούς για να έχετε μεγάλες πιθανότητες να ελέγξετε τις καταστάσεις με επιτυχία. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα καριέρας ενδεχομένως να ανασπάσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας.

Τοξότης

Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ερωτική σας ζωή, για όσους έχετε μια σταθερή σχέση θα είναι σε ισορροπία, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε μέσα στον χώρο της δουλειάς. Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο, θα είναι σημαντικές για την μελλοντική σας πορεία. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην επέκταση της δουλειάς σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα και γενικότερα θα είσαστε λίγο απόμακροι με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για τους περισσοτέρους από εσάς, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Όσο όμως και αν θέλετε να προωθήσετε και να υλοποιήσετε κάποια σχέδια αυτό το διάστημα, θα διαπιστώνετε δυσκολίες και εμπόδια. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου η σχέση σας γίνεται πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα.

Υδροχόος

Στα οικονομικά σας, κάντε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να κλείσετε ή να μειώσετε παλιές σας οφειλές. Στο εργασιακό περιβάλλον, σας περιμένει αρκετή δουλειά και θα πρέπει το μυαλό σας να είναι πάντα σε εγρήγορση. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε σχετικά με κάποιες συνεργασίες σας, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Ιχθείς

Μια ερωτική σχέση ή μια φιλία ενδεχομένως να έχει δυσάρεστη κατάληξη. Η κατάσταση που θα επικρατεί στα οικονομικά σας θα είναι ασταθής, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεωτικών εξόδων που έχετε, αλλά στη πορεία θα βρείτε τρόπους διαχείρισης που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν οι δεσμευμένοι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε με συνεργασίες που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να προχωρήστε χωρίς άγχος.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση