GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τρίτης 27 Αυγούστου

Κριός Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Αντιθέτως μπορείτε να τακτοποιήσετε ...

Κριός

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Αντιθέτως μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω σας. Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα.

Ταύρος

Προσέξτε λίγο την σχέση σας με άτομα κύρους προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε την σωστή απόφαση. Αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες και κινηθείτε δυναμικά για να μπορέσετε να προβάλλετε τις καινούργιες ιδέες που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε άλλο τα χρέη σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Δίδυμοι

Η κατάσταση που θα επικρατεί στα οικονομικά σας θα είναι ασταθής, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεωτικών εξόδων που έχετε, αλλά στη πορεία θα βρείτε τρόπους διαχείρισης που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι ώστε να κάνετε σωστά και σταθερά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι αντοχές σας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό το διάστημα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά θέματα. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για να τα διευθετήσετε. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του. Καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων που μπορεί να σας κατευθύνουν εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα πάρετε αποφάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη μερικά πράγματα στη καθημερινότητα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Λέων

Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να επανασυνδεθείτε με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Παρθένος

. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Λειτουργώντας με γνώμονα την λογική, θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Προς το τέλος της εβδομάδος δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει μια σοβαρή συζήτηση γύρω από το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Η διαίσθηση σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη αυτή την περίοδο. Μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και καθυστερήσεων, αρκετά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αρχίσετε να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Προσέξτε να μην φτάσετε στα άκρα μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα κινητοποιηθείτε άμεσα και θα κλείσετε κάποιες καινούργιες συμφωνίες με μακροχρόνια οφέλη όπου θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο απαραίτητοι στη δουλειά σας.

Σκορπιός

Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι βελτιωμένη. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας. Οι πλανήτες σας βοηθούν να εκφράσετε και οι δύο τα εσώψυχά σας. Παράλληλα θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και μην οδηγηθείτε σε ασυλλόγιστα έξοδα. Τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα απορροφούν πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

Τοξότης

Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας. Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση. Φροντίστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και να μην τις αφήνετε να διογκώνονται. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Η σωστή οργάνωση και η υπομονή είναι η καλύτερη τακτική για να βγείτε κερδισμένοι και να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Η δημοτικότητα σας θα αρχίσει να αυξάνεται. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας, για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε.

Υδροχόος

Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη όμως δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Ιχθείς

Διώξτε το φόβο και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση