GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακύρωση διοργάνωσης 2ου Ναυταθλητικού Τριημέρου

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσει την ακύρωση όλων των εκδη...


Το Διοικητικό συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσει την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων του 2ου Ναυταθλητικού Τριημέρου, που θα πραγματοποιούνταν στις 09-10-11 Αυγούστου, στο λιμάνι Καρλοβάσου.

Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με, το ότι το καινούργιο λιμάνι Καρλοβάσου συνεχίζει να είναι απαγορευμένη ζώνη λόγω των ζημιών που έχει υποστεί και το παλιό λιμάνι λόγω της αυξημένης επιβατικής του κίνησης, δεν ευνοεί χρονικά την πραγματοποίηση μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης. Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε την αφόρητη γραφειοκρατία που χρειάζεσαι στην Σάμο για να πραγματοποιήσεις ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός φτάνουμε στο παρά πέντε της προετοιμασίας μας.

Η πρόθεση του ομίλου μας είναι να δημιουργήσουμε έναν θεσμό (ναυτικό τριήμερο) μέσα από τις εκδηλώσεις του οποίου θα προάγουμε τον Ναυταθλητισμό και γενικότερα την ναυτοσύνη. Η συμμετοχή όλων των μελών του ομίλου μας στην προετοιμασία και κυρίως των παιδιών που λαμβάνουν μέρος στα αθλήματα του τριημέρου (αγώνες κολύμβησης, αγώνες ιστιοπλοΐας, παραδοσιακά σκάφη, αγώνες αλιείας) δείχνουν την βαρύτητα αλλά και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε όλο αυτό το γεγονός. Η παρουσία επίσης, πολλών σημαντικών ανθρώπων στις εκδηλώσεις, όπως Ολυμπιονικών, δίνει άλλη διάσταση σε αυτό που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε.

Δεδομένου ότι δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τόσο την επιτυχία της εκδήλωσης, όσο και το οικονομικό κόστος αυτής, καταλήξαμε στην παραπάνω απόφασή μας.

Το Δ.Σ. του ΝΑ.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση