GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανική εταιρεία δημιουργεί αγαλματίδια των πελατών της μέσω 3D εκτύπωσης [εικόνες]

Ένα βήμα παραπέρα αποφάσισε να οδηγήσει μια γερμανική εταιρεία στο Αμβούργο την τρισδιάστατη εκτύπωση, δημιουργώντας ένα 3D αγαλματίδιο τ...

Ένα βήμα παραπέρα αποφάσισε να οδηγήσει μια γερμανική εταιρεία στο Αμβούργο την τρισδιάστατη εκτύπωση, δημιουργώντας ένα 3D αγαλματίδιο του εαυτού μας.

Το μέγεθος των αγαλματιδίων ποικίλει και κυμαίνεται από 8,3 έως 33,3 εκατοστά ενώ το κόστος ξεκινά από τα 225 και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 1290 ευρώ. Η εταιρεία προτείνει την ιδέα και ως μια πρωτότυπη πρόταση δώρου για όσους επισκέπτονται το Αμβούργο, αφού επιτρέπονται και οι ομαδικές φωτογραφίσεις και οι φωτογραφίσεις με κατοικίδια.

Βέβαια τα 3D αγαλματίδια βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, γι αυτό και είναι αρκετά εύθραυστα, ενώ αν εκτεθούν σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60 βαθμών Κελσίου, αλλοιώνεται το χρώμα και το σχήμα τους.

Για όποιον πάντως θα ήθελε να δοκιμάσει να εκτυπώσει τον εαυτό του σε αγαλματάκι θα πρέπει να αποφύγει ρούχα από μετάξι, τούλι, και οποιοδήποτε διάφανο ή λαμπερό ύφασμα καθώς και να μη φοράει γυαλιά. Η προσθήκη τους μπορεί να γίνει εκ των υστέρων με τη βοήθεια ενός λογισμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση