GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός επιχειρηματίας ο 47χρονος που πυροβόλησε την κόρη του [photos-video]

Σοκ από το άγριο περιστατικό στο Άργος- Την πυροβόλησε στο κεφάλι ενώ έτρωγαν σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης...


Σοκ από το άγριο περιστατικό στο Άργος- Την πυροβόλησε στο κεφάλι ενώ έτρωγαν σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης...

Σοκάρει την τοπική κοινωνία του Άργους η απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης Ελληνίδας, από τον 47χρονο πατέρα της το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος πυροβόλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ανήλικη κόρη του, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο του Άργους.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με το argolida-net.blogspot.gr ο 47χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας του Άργους. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2:30 το μεσημέρι, όταν πατέρας και κόρη γευμάτιζαν σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Την ώρα που η 17χρονη σηκώθηκε για να πάρει τσιγάρα, ο πατέρας της για άγνωστους προ στιγμήν λόγους την ακολούθησε και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Η μία σφαίρα βρήκε την ανήλικη στον αυχένα και η δεύτερη στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο 47χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον βρήκαν σοβαρά τραυματισμένο οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του, για να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

1 σχόλιο

  1. Συνήθως σε κρίσεις ζηλοτυπίας γίνονται τέτοια εγκλήματα. Είναι και η διαφορά ηλικίας, 47.. 17 δυσκολεύουν μια ερωτική σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση