GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 64χρονος για ανθρωποκτονία και 42χρονος για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (04-08-2013) το μεσημέρι, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 64χρονο...


Συνελήφθησαν, χθες (04-08-2013) το μεσημέρι, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 64χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για...
ανθρωποκτονία από πρόθεση 58χρονου ημεδαπού καθώς και ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 16:00΄ το μεσημέρι, ο 58χρονος μαζί με τον 42χρονο εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο στον υπαίθριο χώρο εργοταξίου ιδιοκτησίας του 64χρονου στο Σχηματάρι, με σκοπό την κλοπή.

Ο 64χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο του εργοταξίου, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των δύο ατόμων, πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 58χρονο στο αριστερό του πόδι.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συνελήφθη ο 64χρονος ιδιοκτήτης του εργοταξίου καθώς και ο 42χρονος ημεδαπός.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. eviatop.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση