GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτό έγκλημα με θύμα 6χρονο αγόρι στην Κίνα – Εμποροι οργάνων το απήγαγαν και του έβγαλαν τα μάτια [βίντεο]

Το πιο σκληρό πρόσωπο του κόσμου γνώρισε μόλις στα έξι χρόνια του ένα παιδί από την Κίνα. Το αγόρι έπεσε θύμα απαγωγής από έμπορους οργά...


Το πιο σκληρό πρόσωπο του κόσμου γνώρισε μόλις στα έξι χρόνια του ένα παιδί από την Κίνα. Το αγόρι έπεσε θύμα απαγωγής από έμπορους οργάνων, οι οποίοι του έβγαλαν και τα δύο μάτια για να πάρουν τους κερατοειδείς χιτώνες.
Το παιδί εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι. Επειτα από τρεις ώρες αναζήτησης οι γονείς το εντόπισαν στην περιοχή και αρχικά πίστεψαν πως είχε χτυπήσει όταν είδαν το πρόσωπό του γεμάτο αίματα. Με τρόμο όμως άκουσαν τι πραγματικά είχε συμβεί, όταν μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από γιατρούς. Η αστυνομία βρήκε τα μάτια στο σημείο που βρέθηκε το αγόρι, αλλά διαπιστώθηκε πως έλειπαν οι κερατοειδείς.
Το εμπόριο οργάνων οργιάζει στην Κίνα. Περίπου 300.000 ασθενείς χρειάζονται μεταμοσχεύσεις κάθε χρόνο, αλλά μόνο οι 10.000 κάνουν τελικά την επέμβαση καθώς υπάρχει έλλειψη δωρητών. Στη μαύρη αγορά τα παιδικά όργανα είναι πιο ακριβά, καθώς- όπως αναφέρουν τα κινέζικα ΜΜΕ- οι περισσότεροι θεωρούν πως όσο νεαρότερος είναι ο δωρητής, τόσο καλύτερη είναι η κατάσταση των οργάνων.
Η αστυνομία πρόσφερε αμοιβή 10.000 γιουάν- περίπου 16.000 δολάρια- για όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη της γυναίκας, που θεωρείται η βασική ύποπτη στην υπόθεση.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση