GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν "φέσι" 700 ευρώ σε ταβέρνα στον Καραβόμυλο (video)

Την οργή των οπαδών της ΑΕΚ για την ήττα της ομάδας τους με 3-1 από τη Νίκη Βόλου, «πλήρωσε» ο Γιάννης Γκλαντζούνης, ιδιοκτήτης ταβέρνας...

Την οργή των οπαδών της ΑΕΚ για την ήττα της ομάδας τους με 3-1 από τη Νίκη Βόλου, «πλήρωσε» ο Γιάννης Γκλαντζούνης, ιδιοκτήτης ταβέρνας στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας.

Στις 22:30 περίπου, 2 λεωφορεία που μετέφεραν 80 οπαδούς σταμάτησαν στην ταβέρνα, παρά τις αντιρρήσεις του, τις οποίες εξέφρασε στους οδηγούς που με τα σειρά τους τον διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν κακές προθέσεις. Οι νεαροί από την πρώτη στιγμή που κάθισαν στα τραπέζια, ήταν επιθετικοί, σύμφωνα με τον κ.Γκλαντζούνη. Αφού έφαγαν και κατανάλωσαν ποσότητες αλκοόλ, όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό, αρνήθηκαν και άρχισαν να αποχωρούν από το μαγαζί και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία. Το ίδιο δυστυχώς, όπως προσθέτει, έπραξαν και οι οδηγοί με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν και να μην προλάβει να τους σταματήσει, «φεσώνοντας» τον με 700 ευρώ. Πρόλαβε όμως, όπως ανέφερε, να σημειώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των λεωφορείων και να ενημερώσει την αστυνομία



από LAMIASTARGR

2 σχόλια

  1. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ27 Αυγ 2013, 2:45:00 π.μ.

    Στα τομάρια ποτέ δεν έλειψε το θράσος, στα καθάρματα η προκλητικότητα και στους σύγχρονους μαυραγορίτες η αλαζονεία. (Μπορεί φυσικά να είναι και τα τρία μαζί).

    Είναι κάτι παραπάνω από αναίδεια να είσαι αποτυχημένος υποψήφιος της Ν.Δ., να καταντήσεις μαυραγορίτης καμαρώνοντας μάλιστα γιατί πλουτίζεις εκμεταλλευόμενος την ανθρώπινη δυστυχία, και με τα λεγόμενα σου να ρίχνεις το φταίξιμο στον κόσμο γιατί έφτασε στο σημείο να έχει την ..ανάγκη σου και να σου «ξεπουλάει τους βαφτιστικούς σταυρούς τους για να πληρώσουν τα χαράτσια», όπως χαρακτηριστικά λέει.

    Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν μαυραγορίτη Τάσο Μητρόπουλο που σύμφωνα...
    με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» «έπιασε την καλή ανοίγοντας στην Καλαμάτα και στη Μεγαλούπολη καταστήματα αγοράς χρυσού».

    Φωτογραφίζεται, προκλητικότατα με ένα τεράστιο πούρο, και το μόνο που δεν μας λέει είναι ότι κάνει ιεραποστολικό έργο. Και γιατί άλλωστε να μην δηλώνει ενθουσιασμένος από την νέα του δραστηριότητα αφού όπως λέει κι ο ίδιος «πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο», σ’ αυτόν.

    Εχει ο καιρός γυρίσματα όπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ27 Αυγ 2013, 2:50:00 π.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...
    .
    ΟΙ ΛΑΔΑΔΕΣ [Μ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΗ]

    «Όσοι πουλάνε ακριβά, οι παλιομασκαράδες,
    θα τους κρεμάσουνε κι αυτούς, όπως τους δυο λαδάδες.

    Που τους κρέμασαν και τους δυο ψηλά σε μια κολόνα κι όσοι πέρναγαν από κει τους έφτυναν το πτώμα.

    Προσέχτε οι υπόλοιποι, μην το περνάτε αστεία, γιατί θα σας κρεμάσουνε στην ίδια την πλατεία».

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΣΜΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=ENq9scx67U4#t=108

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση