GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγαν 706 αλλοδαποί τον Ιούλιο

Στις χώρες τους επέστρεψαν 706 αλλοδαποί τον Ιούλιο. Συνολικά από τον Αύγουστο του 2012,στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», ...


Στις χώρες τους επέστρεψαν 706 αλλοδαποί τον Ιούλιο.
Συνολικά από τον Αύγουστο του 2012,στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», έχουν επιστρέψει στις χώρες τους 11.537 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., 252 αλλοδαποί επέστρεψαν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, οι οποίες εκτελέστηκαν από το Τμήμα Απελάσεων.

Ενδεικτικά, ο μεγαλύτερος αριθμός επιστροφών πραγματοποιήθηκε με προορισμό την Αλβανία (74 άτομα), την Αλγερία (38 άτομα), το Πακιστάν (23 άτομα), την Γεωργία (22 άτομα), το Ιράκ (12 άτομα), τη Ρουμανία (10 άτομα) το Ιράν (9 άτομα), την Ινδία και το Μπαγκλαντές από (8 άτομα).

Το ίδιο χρονικό διάστημα, πέρα από τις παραπάνω επιστροφές, η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής διαχειρίστηκε διοικητικά την επιστροφή στις χώρες καταγωγής τους, άλλων 454 αλλοδαπών, σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση