GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τη γιαγιά του, παίζοντας video game

Ένα αγόρι, 8 μόλις ετών, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την 87χρονη γιαγιά του, λίγα λεπτά αφού σταμάτησε να παίζει το βιντεοπαιχνί...

Ένα αγόρι, 8 μόλις ετών, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την 87χρονη γιαγιά του, λίγα λεπτά αφού σταμάτησε να παίζει το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto IV.
Σύμφωνα με το WAFB-TV θύμα είναι η Marie Smothers η οποία πυροβολήθηκε από τον 8χρονο με ένα Colt 38.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα τόνισε ότι έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.
Το περιστατικό συνέβη στην μικρή πόλη Slaughter στην πολιτεία της Λουιζιάνα και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.
Η γιαγιά κρατούσε κάποιες ώρες το μικρό παιδί και βοηθούσε στην ανατροφή του. Λίγο πριν τη δολοφονία έβλεπε τηλεόραση και έπαιζε το βιντεοπαιχνίδι το οποίο σύμφωνα με τις οδηγίες συνιστάται για παιδιά ηλικίας άνω των 17 ετών, αφού ενθαρρύνει ουσιαστικά τους παίκτες να σκοτώνουν προκειμένου να πάρουν περισσότερους βαθμούς.
Ο 8χρονος ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος και παραδόθηκε στους γονείς του. Το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα λόγω του νεαρού της ηλικίας του.
Σύμφωνα με το νόμο της Πολιτείας ο νεαρός δεν μπορεί να κατηγορηθεί για το έγκλημα καθώς δεν είναι μόλις 8 ετών.
Ο νόμος αναφέρει "Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο έτος απαλλάσσονται από κάθε ποινική ευθύνη". Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή: wafb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση