GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Αυγούστου

Κριός Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ερωτική σας ζωή, για όσους ...

Κριός

Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ερωτική σας ζωή, για όσους έχετε μια σταθερή σχέση θα είναι σε ισορροπία, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε μέσα στον χώρο της δουλειάς. Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο, θα είναι σημαντικές για την μελλοντική σας πορεία. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην επέκταση της δουλειάς σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα και γενικότερα θα είσαστε λίγο απόμακροι με το ταίρι σας.

Ταύρος

Αποφύγετε εντάσεις με τους συναδέλφους σας, γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Κινηθείτε με υπομονή και μεθοδικότητα και θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα. Να ξέρετε όμως ότι στο τέλος θα αποδειχθούν ότι ήταν θετικές για την μετέπειτα πορεία της καριέρας σας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες από την ημέρα των γενεθλίων σας και μετά. Στα εργασιακά η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν, θα βγάλετε ανασφάλειες, φοβίες και θα είσαστε μερικές φορές σε σύγχυση για το πώς πρέπει να κινηθείτε.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Ισορροπήστε τις υποχρεώσεις σας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγετε την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, οι συγκυρίες θα φέρουν κοντά σας παλαιότερες σχέσεις, που νομίζατε ότι είχαν λήξει. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Τα μπερδέματα και η έλλειψη συνεννόησης που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό με το σύντροφο ή τους συνεργάτες μπορείτε τώρα να τα βάλετε σε τάξη και να βρείτε λύσεις.

Καρκίνος

Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας.

Λέων

Τα οικονομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο αλλά κινηθείτε συγκροτημένα και μην ενθουσιάζεστε. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσo. Οι ελεύθεροι νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας σας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν.

Παρθένος

Η διαίσθηση σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη αυτή την περίοδο. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι δε σας αφήνουν περιθώρια για ελεύθερο χρόνο. Όσοι από εσάς έχετε αφήσει εκκρεμότητες για να υπογράψετε συμβόλαια, κινηθείτε σύντομα για να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της περιόδου. Στον επαγγελματικό σας τομέα, είσαστε έτοιμοι για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Ζυγός

Αναπροσαρμόστε το τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι η έντονη ανασφάλεια σας, δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Όσοι είστε ελεύθεροι θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ανεβείτε ψυχολογικά.

Σκορπιός

Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Κρατήστε αποστάσεις από τους κόλακες και τις υποσχέσεις για γρήγορα και εύκολα κέρδη. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστούν εμπόδια και καθυστερήσεις, για αυτό θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Φανείτε συνεπείς και αφοσιωθείτε στη δουλειά για να έχετε έναν καλό χειμώνα.

Τοξότης

Είσαστε περισσότερο ήρεμοι από ότι συνήθως, καταφέρνοντας να ξεπεράσετε όλες τις διαφωνίες που προέρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας και από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Όσοι από εσάς είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το σύντροφο σας, για τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με το άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να έρθετε σε οριστική ρήξη μαζί τους. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Υδροχόος

Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Αφήστε πίσω σας προβλήματα του παρελθόντος. Οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιρροές και θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ευτυχία. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.

Ιχθείς

Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Εξετάστε αναλυτικά ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν για επενδύσεις και μετά πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά. Οι ρυθμοί στη δουλειά σας απαιτούν μεγάλη ταχύτητα ξανά. Στα οικονομικά σας κάποιες επενδύσεις σας, ίσως να μην είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, όσο περιμένατε.

zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση